| Keuken | Argentijns |
| Minimum menuprijs | €12.50 |
| Openingstijden | 15.00-23.30 |
‘De bediening is wat 'slow and easy', maar dat zal wel bij de Zuid-Amerikaanse stijl horen.’ Het vlees is in ieder geval ‘heerlijk mals’ en biedt ‘qua grootte en prijs zeker waar voor je geld’. De ‘mixed-grill is een aanrader’, maar de ‘hoeveelheid verse peterselie over elk gerecht’ is ‘een beetje teveel van het goede’. Met ‘koeienhuiden over de bank’ straalt dit restaurant wel echt Argentinië uit. Alleen aan ‘de hygiëne’ lijkt nog wel wat te moeten gebeuren.
proefpersoon 17 augustus 2011 | |
Zit al eeuwen in het hart van Rotterdam, maar nog nooit geweest. De aankleding is gedateerd maar het eten was prima. Goed stuk vlees met lekkere frieten en mais. En de prijs is redelijk. |
hou_van_lekker_eten 11 juli 2011 | |
IK heb hier met 4 personen gegeten omdat wij wat te vieren hadden. Het is ons erg tegen gevallen. Bediening idd arrogant en voordat wij klaar waren met eten kregen wij de rekening en te horen gekregen dat ze de tafel nodig hebben voor de volgende gasten. De Vlees is ook niet wat je van een Argentijns steakhouse verwacht. |
JohanenAn 12 juni 2011 | |
het beste vlees dat ik ooit gegeten heb met een supergoede bediening |
ravendice 17 mei 2011 | |
Ook dit restaurant bezoek ik veelvuldig en is een van mijn favorieten. Bijna altijd plek, zeer vriendelijke en snelle bediening en verrukkelijk vlees. |
Gabb 28 april 2011 | |
Het eten is hartstikke goed, en zeer betaaldbaar. We komen nu al jarenlang een aantal keer per jaar langs.
Geef zelf je mening over Los Toros