KeukenFrans, Internationaal, Koffiebar, Croissanterie, Lunchroom & Tearoom

dikkehemaworst dikkehemaworst 1 februari 2012

Overheerlijk brood , dat wel , maar wat een ongeinteresseerd personeel.
staan met z'n vieren beneden de soep te proeven terwijl de tafeltjes meer dan smerig zijn.
Op het entresol kan je plaats nemen tussen hordes dames met laptops , die dan ook nog eens luid gaan zitten telefoneren en er is geen haan die daar naar kraait.
Als klap op de vuurpijl kwam er een zwerfster binnen die zichzelf eens lekker stond te wassen in de toiletten....
Brood kopen en thuis opeten is ons devies

Lottekla Lottekla 20 februari 2011

Zo lekker, het brood hier! Nergens anders in Amsterdam te vinden. Het brood wordt hier met de hand gekneed, het bladerdeeg zelf gemaakt.. en dat proef je. Zelfs mijn Parijse vriendje is weg van hun baguettes! 2 aanraders: de tarte tatin en de walnoot/vijgenbroodjes met gruyère. Mmmmmm!

Tientje Tientje 6 december 2010

Het brood hier smaakt heerlijk, heb me laten vertellen dat het hier nog met de hand gekneden wordt zodat het gistingsproces beter verloopt. Ook de koffie en gebakjes zijn lekker. Wel is het nogal prijzig, zijn de broodjes wel erg klein en valt de bediening tegen. Zo moesten we vragen of de tafel schoongemaakt werd, kreeg ik een kannetje koude melk terwijl ik vroeg om een kannetje warme melk en werd er een pouchon vergeten. Overigens een mooie ruimte en een rustige sfeer.

vettejus vettejus 25 januari 2010

Al zo'n 10 keer geweest. Top brood (geleerd bij Mennno en dat proef je), maar ook goede dingen erop. Wilde zalm , scharrelham, kazen, allemaal top kwaliteit. Patisserie: citroentaartje, walnoottaartje (in december de gevulde speculaas) echt fantastisch! Inderdaad mooi plafond! Enige kanttekening: bediening doet wat amateuristisch aan, maar is juist wel de charme. Enige tip: alle koffie's kunnen iets heter! Hoop dat deze zaak erg lang blijft!

Proever1685 Proever1685 18 december 2008

Een super plek voor een heerlijk ontbijt of lunch. Alles is vers uit eigen bakkerij, vaak met biologische ingredienten. Ook de espresso en cappuccino zijn perfect. Zeer vriendelijk personeel!

Geef zelf je mening over Gebr. Niemeijer

MaandagGesloten