DagmarH 17 april 2012 | |
Wij hebben hier vorige week zalig gegeten. De amuse was niet heel bijzonder maar de oesters en de salade met spinazie en gepocheerd ei waren zeer smakelijk. Door de sommelier kregen we steeds een bijpassend glas wijn geserveerd, echt een aanrader en heel bijzonder. Onze hoofdgerechten, zeeduivel en lamsbout, waren ook ontzettend lekker. Je proeft aan alle ingrediënten dat ze een eerlijke herkomst hebben, echt vol van smaak en daarbij zijn ze goed bereid. Voor toe kaas en een flensje, geflankeerd met port, dessertwijn en koffie met likeur na.
lenezdusaumon 21 februari 2012 | |
Smakelijk gegeten in dit sfeervolle restaurant van Huize Frankendael. De bediening was attent, de aankleding en ambiance prettig. Fijne kaart en mooie wijnen. Wij zullen hier ongetwijfeld een keer terugkeren. |
Floor28 11 februari 2012 | |
Ik ben hier een paar keer geweest om wat te eten of te drinken. De kwaliteit van het eten is redelijk goed maar vrienden van mij en ikzelf hebben een paar keer gehad dat je arrogant weg wordt gekeken als je gewoon iets wilt drinken. Vooral in de zomer als het terras vol is komt de bediening bijna snobistisch over. |
MzzB 13 januari 2012 | |
Zeer regelmatig voor de lunch hier te vinden. Nimmer teleurstellend. Het eten is van constante kwaliteit en de oesters zijn altijd perfect schoongemaakt (dit is een kunst zo blijkt uit schilferige resultaten bij diverse andere restaurants). Helaas is de 'tussen' borrelkaart ernstig ingekort, m.i. nu te weinig keuze aan lekkere hapjes bij de wijn, of ben ik gewoon verwend?
Proever78944 3 januari 2012 | |
We hebben 2 gerechten van de lunchkaart gegeten. De kalfstartaar was goed op smaak met daarbij lekkere broodjes geserveerd. Het andere gerecht, een ciabatta met porchetta; geroosterd toscaans varken. Dat vlees was wat smakeloos en als garnering lag er een dot aangemaakte rode kool op, en dat smaakte walgelijk. Er zat ranzige lucht van oud frituurvet aan. Dat was heel jammer, helemaal omdat er met onze opmerking niks gedaan werd op dat moment (hopelijk dat ze er in de keuken wel aandacht aan schenken en het niet aan de volgende gasten serveren).
rocart 7 november 2011 | |
De reservering voor 10 personen verliep vriendelijk en efficient. Flexible bij aanpassing menu en extra couvert op laatste moment.
diego 14 oktober 2011 | |
Fantastisch gegeten met een groep. Prima bediening, heerlijk menu, absoluut niks te klagen. Behalve dat het zo "uit de route" ligt. Maar ja, daar krijg je een schitterende lokatie voor terug. |
Nayra 11 juli 2011 | |
Een zeer mooie locatie met een prachtige tuin. Een hele goede bediening. Bij de bestelling van het eten ging er iets mis (dat lag aan ons, niet aan het restaurant) maar dit heeft de bediening geheel geruisloos en zonder problemen opgepakt. Heel keurig.
HenkJansen888 4 juli 2011 | |
Recentelijk voor de tweede keer bij Merkelbach gegeten. Merkelbach ligt op één van de mooiste plekjes van Amsterdam (in de Watergraafsmeer in het kasteeltje van park Frankendael). Merkelbach is een biologisch restaurant. De bediening is vriendelijk en de gerechten zijn prima. Merkelbach is zeker een aanrader maar het zal niet 'mijn vaste stek' worden. Daarvoor is het toch iets te 'afstandelijk'. |
Dijkje 16 juni 2011 | |
Goed gegeten. Ik vond het wel irritant dat de bediening steeds kwam vragen of ze de wijn kon bijschenken (wij hadden glas i.p.v. fles); |
Geef zelf je mening over Merkelbach