il Senso over zichzelf

il Senso staat voor een nieuwe generatie Italiaans ‘wining & dining’, met waardering voor authentieke gerechten en ingrediënten, geserveerd in een eigentijds interieur. Gelegen om de hoek van een van Den Haag’s leukste straten, de Prinsestraat, biedt het karakteristieke pand een aparte indeling door diverse geschakelde vides. il Senso brengt een warme Italiaanse sfeer in een stijlvolle omgeving. De menukaart is gebaseerd op de pure, Italiaanse keuken met ruimte voor improvisatie. Het menu wisselt regelmatig, en op maandag biedt il Senso haar gasten een verrassingsmenu. Specialiteit van het huis is het royale visplateau zoals dat in de gebieden rond de Mediterraanse zee geserveerd wordt. Vers, puur en smaakvol. De uitgebreide wijnkaart biedt een ruime keus aan Italiaanse kwaliteitswijnen, allemaal per glas of per fles te bestellen dankzij een uniek bewaarsysteem. Als een van de weinige restaurants in Den Haag centrum is il Senso als officiele trouwlocatie aangemerkt. Huwelijksparen zijn dus van harte welkom om zowel de plechtigheid als de receptie of het diner bij il Senso te organiseren. Voor bedrijven zijn er mogelijkheden om te borrelen of te vergaderen en voor grotere groepen is het tevens mogelijk voor de lunch te reserveren.

1 2 3 4 ouder »

AMTH AMTH 7 mei 2012

Na een tip van vrienden hier gegeten, de verwachting was hoog. Helaas kon de entourage de rest van de zaak niet verbloemen. Door foutieve opname kregen wij de foutieve maaltijden, waardoor een deel van de groep pas veel later konden eten. Er zat zand in de sla, de tonijn was lauw en de kabeljouw niet geheel gaar. de bediening had iets goed kunnen maken door wellicht een gemeend sorry of een koffie aan te bieden, maar dat was waarschijnlijk te veel gevraagd.
Jammer.
De eerste keer, is direct ook de laatste keer geweest.

ede ede 6 mei 2012

Leuk restaurant in een gezellige buurt. Heerlijk gegeten en een gastvrije bediening. Menukaart biedt volop keuze en alles was echt lekker. Kortom: top restaurant!!

bobdilan bobdilan 4 april 2012

Gisteren hebben we in Il Senso een verjaardag gevierd. Genoten van de heerlijke keuken, de prettige sfeer en de vriendelijke bediening. De meeste van ons hebben het menu genomen. De carpacicios waren heerlijk, risotto nero een feest en het kalfsvlees een droom. Il Senso is voor ons een echte aanrader en een restaurant om naar terug te komen.

smaak en sfeer smaak en sfeer 17 maart 2012

Laten we hopen dat de kok op vakantie was want anders is wat hier voor een pizza doorgaat geen restaurant waardig. We dachten een authentieke Italiaan gevonden te hebben en bestelden, na aanraden, twee keer de pizza van het huis. Naast dat drie van de op de kaart genoemde ingrediënten ontbraken was de bodem niet gaar, de pizza overladen met fabrieksmatig smakende kaas en vonden we stukjes keiharde gedroogde paddenstoel op onze vispizza. Het was zo onsmakelijk dat we verlangden naar een diepvriespizza. Ons commentaar werd weggewuifd. We komen hier nooit meer terug dat is duidelijk.

haagsesam haagsesam 16 februari 2012

Heerlijk gegeten in dit mooie stijlvolle Italiaans restaurant. De bediening is erg vriendelijk , de zaak is verdeeld over 3 kleine gezellige verdiepingen. Vooraf lekkere gambas in knoflook, de geur komt je tegemoet, ossehaas met groene pepersaus en als zelfgemaakte tiramisu.

Kieskeurig Kieskeurig 3 februari 2012

Twee keer per jaar ga ik uit eten met een clubje oud studie genoten. Het was nu aan mij om een restaurant uit te kiezen. Op zoek naar een italiaan en afgaand op de recensies op Iens.nl ben ik op Il Senso uitgekomen. Met z'n zessen hebben we een zeer geslaagde avond gehad. De ontvangst is zeer gastvrij waarbij je jas werd aangenomen. Gewoon helemaal een gastvrije bediening, je voelt je echt een avondje uit, tot op je wenken bediend, goed inspelend op de gasten. Goed wijnadvies ook overigens. En lekkere wijn! Het eten was heerlijk. We hebben met z'n allen een 4-gangen diner genomen. Iedereen had als tussengerecht de gnocchi en voor twee die daar niet van hielden een truffelpasta, echt heerlijk. De hert van mijn tafelgenoten was mooi rosé van binnen, mijn zwaardvis was heel smakelijk. Kortom: was echt een geslaagd avondje met heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar.

Romina Romina 28 november 2011

Ik heb hier samen met mijn Italiaanse man gegeten, na bijna alle italiaanse restaurant in Den Haag geprobeerd te hebben. Ik moet zeggen dat dit de beste was tot nu toe.
Voor het eerst een menu met echte italiaanse gerechten en geen standaard hollands/italiaanse pizzeria kaart. Tafels netjes en compleet gedekt, bij de bestelling van een fles wijn krijg je grote wijnglazen wat wij heel prettig vonden.
Minpuntje: Bediening spreekt slecht Nederlands of Engels dus informatie over bepaalde wijnen bijvoorbeeld hoef je niet te vragen.
Wij hebben beiden 4-gangen gegeten, de rekening viel een beetje tegen maar wel het geld waard!

jeffga jeffga 19 augustus 2011

mooie zaak, prima bediening van de dames. had hoge verwachtingen van het eten, maar helaas. de vitello tonato leek zo wel uit de diepvries te komen, lambsrack was een ondefinieerbaar klompje vlees (niet roze) met wat staakjes eruit. smaak was overigens wel ok. teleurstellend.

jmp jmp 1 juli 2011

Er zijn zoveel goede restaurants in Den Haag, maar we blijven hier toch terugkomen. Gewoon omdat het erg goed en erg gastvrij is. Het is alweer een maandje geleden, dus kan niet alles exact terughalen. Maar ik weet wel dat we beide weer genoten hebben. Perfect gastheerschap (bij deze de groeten aan Massimo van de jongste Prins:)) en geweldig eten! Het was wel wat warm trouwens, maar niet extreem.

hennyvdgeest hennyvdgeest 25 februari 2011

Zaterdag 19 februari hier met kantoor gegeten. We zaten boven. Nadeel: warm en de baklucht was erg aanwezig. Verder niets dan lof! Ontzettende aardige en behulpzame bediening. Mijn keuze die avond: oesters, carpaccio en als hoofdgerecht de gegrilde tonijn. Alle drie heerlijk! Mooi(groot) stuk tonijn. Lekker gebakken, niet te gaar. Geserveerd met heerlijke pasta aioli. De wijnen waren lekker en de nagerechten ook. Prima restaurant!

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over il Senso