Allure doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni
ivdkoelen 20 mei 2012 | |
Gisteren voor de 3e keer gegeten bij Allure en wederom niet teleurgesteld! We hebben gekozen voor het 4-gangen verrassingsmenu. De smaken waren voortreffelijk op elkaar afgestemd, evenals de wijnen. De bediening is uiterst professioneel en hield rekening met onze wensen. Voor hoge kwaliteit, een vriendelijke prijs en een ontspannen avond uit raden wij restaurant Allure absoluut aan. |
Judith63 20 mei 2012 | |
Gisteren top gegeten bij Allure! Van het begin tot het eind, alles klopte! Aan het interieur is duidelijk zorg besteed. Het eten is van topkwaliteit (en verrassend!) en de kaaswagen, waarvan je mag kiezen, is formidabel! Ook de bijpassende wijnen waren uitstekend gekozen! Het is wel duidelijk dat de medewerkers van Allure weten waarover ze praten en hun werk met liefde en plezier uitvoeren. Echt een aanrader! Wij gaan zeker terug! |
pretberg 13 mei 2012 | |
Gisteren(zat. 12/5) samen met een vriendin gegeten bij Allure. We namen allebei het 4-gangen verrassingsmenu en daar hadden we geen spijt van. Alle 4 de gangen waren waren erg lekker en ook de amuse van de chef smaakte goed.
audiofiel 12 mei 2012 | |
Prima gegeten, waarbij het voorgerecht (coquilles) voor mij de ster van de avond was.
Tdg 30 april 2012 | |
Hele fijne avond gehad in Allure. Heerlijk gegeten, vriendelijk en capabel personeel. Heel goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader. |
bianca1981 28 april 2012 | |
Gisteravond met 4 personen heerlijk gegeten bij Allure. Een nette ontvangst, capabel personeel met verstand van de gerechten, de wijnen en de kazen. Mooie gerechten en ingrediënten waarmee wij verrast werden. Een hele leuke avond gehad en heerlijk lang getafeld. Zeker een aanrader en wij komen hier graag nog eens terug. |
elvira1 27 april 2012 | |
Correct ontvangst, heerlijk gegeten. De wijnen waren heerlijk bij het verrassingsmenu. Helaas hadden wij maar tijd voor het 3 gangen menu, maar dat was wel erg lekker. De service is heel erg correct, beetje formeel, daar moet je van houden. Maar absoluut een aanrader. |
pinda1 23 april 2012 | |
Erg genoten van het verassingsmenu met een geweldige kaasplank als afsluiting. Alle gangen zagen er zeer verzorgd uit en smaakten uitstekend. De bediening was attent en kundig. Echt genieten van een avond uit en zo hoort het ook. |
Raggie76 20 april 2012 | |
Uitstekende service en heerlijke wijn. Het eten (3 gangen verrassingsmenu) was goed en de sfeer ook prima, dus in feite niets op aan te merken! We komen zeker weer terug. |
osoede 13 april 2012 | |
We hebben een geweldige avond gehad! De aanloop naar de climax van de avond (de klaasplank) begon rustig met een amuse en aperitief. Het personeel blijft wat op de achtergrond en is soms wat formeel. Dit mag van ons wat jovialer. Het voorgerecht en hoofdgerecht waren prima op orde. Bij de presentatie van de kaasplank begon het feest. Wat kan de fromagee heerlijk vertellen! Een doordachte keuze en heerlijke samenstelling van het kaasassortimnt. De aanbevelingen voor een goed glas erbij waren bij alle gerechten geslaagd! Wij komen zeker een keer terug voor het zonnige terras. |
Geef zelf je mening over Allure