| Keuken | Japans |
| Gemiddelde menuprijs | €35.00 |
| Huiswijn per fles | €15.95 |
| Huiswijn per glas | €3.25 |
| Openingstijden | 16.00-23.00 |
In dit minimalistisch ingerichte restaurant kom je maar voor één ding: het kraakverse Japanse eten. Voorin de zaak staat een Japanner met een brede glimlach zijn sushikunsten te vertonen. De bediening legt met bezieling uit wat er op je bord ligt. Liever zelf aan de slag? Aan de tepanyakitafel kun je eigenhandig grillgerechten op de hete plaat leggen. Een verscholen pareltje in het Utrechtse!
Senor_Creative 29 december 2011 | |
Echt de beste sushi éver! De tent zelf ziet er niet uit (OK, geen snackbar maar ook geen mooie zaal) maar de sushi's zijn van topkwaliteit! Probeer ook de zeewiersalade of de spiesjes met zalm, omwikkeld met spek en in Yakitori saus! |
robberry 9 oktober 2011 | |
futloos, ongeinspireerd, nivo cafetaria de luxe. Die plastic menukaart alleen al. Het is eetbaar, maar dat komt door die teryaki saus uit een pot. Middelmaat regeert en het is er totaal ongezellig. Nou heb ik dat al gauw met japans-goedkoop, maar hier zit je ook nog alleen |
BCDE 13 april 2011 | |
Prima gegeten met 6 personen. Alles was vers en met aandacht gemaakt. |
john de wit 21 december 2010 | |
maneki is ons favoriete sushi/sashimi adres.
Casper&co 21 oktober 2010 | |
Wij aten sushi & sashimi, gepresenteerd op een houten boot. Zalig eten en het was snel klaar.
Geef zelf je mening over Japans restaurant & take-away Maneki