7.2
Toon telefoonnummer (0299) 436 464

1 2 ouder »

herma12 herma12 6 mei 2012

Ronduit slecht !
Van de bestelde drankjes alleen het alcoholvrije ontvangen. Vervolgens de vraag of we nog een wijntje wilden... ??
Onze 'buren' kregen binnen 10 minuten hun drankjes en broodjes wij moesten erom vragen.
Na een half uur werd gevraagd of we ons voorgerecht al hadden gehad.. hmmm nee dus.
Terwijl we de eerste shift waren en zelfs bijna de eerste die aan het nagerecht toe waren, geen tiramisu meer.
2 x om koffie moeten vragen.
Ongeinteresseerde bediening.

ay-que-rico ay-que-rico 30 april 2012

jammer, het is eten is goed (degelijk), maar de bediening is behoorlijk bot (zie opmerkingen hieronder). voor wie dat niet zo belangrijk is, prima pasta's, heerlijk mals ossenhaas met funghi ...etc.

kosm kosm 31 oktober 2011

We zijn met een grote groep op vrijdag wezen eten. De sfeer was prima en het eten was uitstekend. Ik zal zeker vaker komen eten.
M.K.

fg fg 31 oktober 2011

La storia is altijd al ons favoriete restaurantje. Lekker eten in een gezellige italiaanse sfeer.
Afgelopen vrijdag met een grote groep in de nieuwe zaal il molino gegeten. Heerlijk eten in een gemoedelijke huiskamersfeer. Vooral het tussengerecht van ravioli met ricotta en bitterkoekjescrumble was een echte Topper. Complimenten aan de kok. Namens ons hele team bedankt voor deze geweldige avond.

edkof edkof 24 april 2011

Gemiste kans. Het eten was best goed, maar de bediening niet. We werden aan ons lot over gelaten en een keer zelfs nogal kortaf afgesnauwd.

romas0 romas0 19 oktober 2010

1x bot gevangen omdat ik met mijn zus om half 7 wilde eten maar La Storia hanteert een ongewenste horeca reservering. "Meneer u kunt van 17.00 tot 19.30 uur eten of anders na 19.30 uur. Walgelijk!! Terug naar 16 oktober. Ik heb op deze avond geen gasten zien vertrekken rond half 8. Jammer Ook bij navraag gisteren bleek men niet gelukkig met deze manier van reserveren. Kom op directie het is 2010 hoor!!! Voorgerecht was een keur van heerlijke samengestelde "antipasti" Hoofdgerecht "Dagschotel Vis" Rode zeebaars met lauwe pompoenpuree(moet heet zijn) en erg teleurstellend geen salade of groente bij navraag zou de keuken worden gevraagd maar het antwoord is uit gebleven. Desserts kaart was verrassend "Crema catalana" op een Italiaanse kaart is vreemd. Maar ondanks dat bleek ook de suiker op of zo. Jammer

brushi brushi 1 augustus 2010

Geen haute cuisine, maar lekker basic eten: Leuke sfeer, fijne bediening, eten is goed. Komen we zeker regelmatig terug!

Nans73 Nans73 30 april 2010

Het eten is hier prima en de prijzen zijn ook prima. Gezellige restaurantje. Waren alleen wat verbaasd dat er geen wijnkaart was volgens een nieuwe jonge jongen van de bediening. Alleen huiswijn in een karaf, raar dat wij later op de avond toch echt een fles wijn bij een andere tafel zagen?!
Overigens was die huiswijn wel in orde hoor!

ellen ellen 4 november 2009

Wij komen regelmatig met onze kinderen of gewoon met vrienden of alleen even lekker hier de Italiaanse sfeer op snuiven en eten!
Het is een heerlijk en gezellig laag drempelig tentje.
Bij ons was er ook wel eens een foutje gemaakt maar de bediening neemt dit goed (er wordt ons dan wat aangeboden). Ze leveren echt goede service en blijven heel aardig!
Ga zo door! Ciao e a presto!

Rolf en Loes Rolf en Loes 4 september 2009

Heerlijk gegeten. De tafelwijn is van goede kwaliteit. Het voorafje van gegrilde groenten kun je op veel plekken niet zo verfijnd krijgen als hier. De carpaccio was ook prima. De pasta en erbij bestelde salade maakten dit Italiaanse feestje een feit. De crème caramel was heerlijk. Wij vonden de bediening attent en het restauarnt lekker Italiaans qua sfeer. Kortom wij komen zeker terug.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Pizzeria La Storia