herma12 6 mei 2012 | |
Ronduit slecht !
ay-que-rico 30 april 2012 | |
jammer, het is eten is goed (degelijk), maar de bediening is behoorlijk bot (zie opmerkingen hieronder). voor wie dat niet zo belangrijk is, prima pasta's, heerlijk mals ossenhaas met funghi ...etc. |
kosm 31 oktober 2011 | |
We zijn met een grote groep op vrijdag wezen eten. De sfeer was prima en het eten was uitstekend. Ik zal zeker vaker komen eten.
fg 31 oktober 2011 | |
La storia is altijd al ons favoriete restaurantje. Lekker eten in een gezellige italiaanse sfeer.
edkof 24 april 2011 | |
Gemiste kans. Het eten was best goed, maar de bediening niet. We werden aan ons lot over gelaten en een keer zelfs nogal kortaf afgesnauwd. |
romas0 19 oktober 2010 | |
1x bot gevangen omdat ik met mijn zus om half 7 wilde eten maar La Storia hanteert een ongewenste horeca reservering. "Meneer u kunt van 17.00 tot 19.30 uur eten of anders na 19.30 uur. Walgelijk!! Terug naar 16 oktober. Ik heb op deze avond geen gasten zien vertrekken rond half 8. Jammer Ook bij navraag gisteren bleek men niet gelukkig met deze manier van reserveren. Kom op directie het is 2010 hoor!!! Voorgerecht was een keur van heerlijke samengestelde "antipasti" Hoofdgerecht "Dagschotel Vis" Rode zeebaars met lauwe pompoenpuree(moet heet zijn) en erg teleurstellend geen salade of groente bij navraag zou de keuken worden gevraagd maar het antwoord is uit gebleven. Desserts kaart was verrassend "Crema catalana" op een Italiaanse kaart is vreemd. Maar ondanks dat bleek ook de suiker op of zo. Jammer |
brushi 1 augustus 2010 | |
Geen haute cuisine, maar lekker basic eten: Leuke sfeer, fijne bediening, eten is goed. Komen we zeker regelmatig terug! |
Nans73 30 april 2010 | |
Het eten is hier prima en de prijzen zijn ook prima. Gezellige restaurantje. Waren alleen wat verbaasd dat er geen wijnkaart was volgens een nieuwe jonge jongen van de bediening. Alleen huiswijn in een karaf, raar dat wij later op de avond toch echt een fles wijn bij een andere tafel zagen?!
ellen 4 november 2009 | |
Wij komen regelmatig met onze kinderen of gewoon met vrienden of alleen even lekker hier de Italiaanse sfeer op snuiven en eten!
Rolf en Loes 4 september 2009 | |
Heerlijk gegeten. De tafelwijn is van goede kwaliteit. Het voorafje van gegrilde groenten kun je op veel plekken niet zo verfijnd krijgen als hier. De carpaccio was ook prima. De pasta en erbij bestelde salade maakten dit Italiaanse feestje een feit. De crème caramel was heerlijk. Wij vonden de bediening attent en het restauarnt lekker Italiaans qua sfeer. Kortom wij komen zeker terug. |
Geef zelf je mening over Pizzeria La Storia