8.0
7.4
7.2

KeukenFrans & Italiaans

hans lekkerbek hans lekkerbek 15 januari 2012

Het was een tijd geleden,dat we bij La Cocotte van Aldert Bergwerff waren.Het zit op een industrieterrein,maar het pand valt direkt op, met een ruime parkeerplaats.De hernieuwde kennismaking was een prettige verrassing.Leuke ambiance met een uitgebreide menukaart.Het Brasserie menu voor mevrouw was geweldig.Smaakvol en ruim voldoende.Ook de gerechten voor meneer waren prima in orde,Bediening is uiterst vriendelijk en attent.Met voldoening gingen we huiswaarts en wachten deze keer niet te lang om terug te gaan.

bpoort bpoort 19 oktober 2011

We hebben heerlijk gegeten bij La Cocotte. Het was een feestje voor de smaakpapillen. We komen er graag nog eens.

babetmaris babetmaris 27 juli 2010

heerlijk gegeten op het terras van La Cocotte.Leuke, vriendelijke bediening met verstand van zaken qua menu en wijnen.Mooie kaart met uiteenlopende vernieuwende gerechten.Hier word nog met liefde gekookt.Echt een aanrader voor wie van lekker eten houd in een ongedwongen sfeer.

pico pico 24 maart 2010

met een paar mensen wezen eten,..altans dat was de bedoeling.
de uitstraling van het pand was veelbelovend.
de bestelling doorgeven konden we al snel want het was niet druk,..daarna was het erg lang wachten op de consumpties.
toen deze uiteindelijk gearriveerd waren,bleek men niet in staat een french coffee te maken,..een kaal glas met daar bovenin een boterige drab.
vragen over het door ons gekozen menu werden onsamenhangend beantwoord zodat het vertrouwen weg was.
het lange wachten en de gebrekkige kennis van zaken deden ons vertrekken want de lol was er een beetje vanaf.

Mark de Vos Mark de Vos 17 februari 2010

Maandag 15 februari eindelijk eens weer bij La Cocotte wezen dineren. Dat was een tijdje geleden!
Nog steeds oogde de brasserie erg sfeervol. We werden uiterst hartelijk ontvangen door het bedienend personeel. Net of je elkaar al wat langer kent. We hadden niet heel lang de tijd maar toch gekozen voor een maaltijdsalade met gebakken garnalen voor de dame, een ovenheerlijke pizza tonno voor de kleine man en het malse kalfsstaartstuk met de lichte rooksmaak voor ondergetekende. Alles was kleurrijk en compleet opgemaakt. Erg smaakvol gegeten en ook de dranken waren goed verzorgd. Mijn zoon mocht in de keuken zijn eigen dessert met huisgedraaid ijs maken. Dus iedereen ging weer voldaan en blij naar huis. Iedereen bij La Cocotte, hartelijk bedankt en graag tot ziens!

Mark

DonderdagGeopend
VrijdagGeopend
ZaterdagGeopend
ZondagGeopend

Meld dit restaurant als gesloten