Het restaurant is klein maar daarom lekker knus en gezellig. Persoonlijk is vriendelijk en vrolijk en maakt graag een praatje met je. Eten is superlekker! Ik was bang dat alles erg pittig zou zijn maar hier houden ze rekening mee. Als je van pittig houd, dan maken ze het wel pittiger voor je. Hier ga ik graag nog eens eten.
Heb afgelopen zondag met een vriendin voor het eerst gegeten bij Rami. Wij waren zeer tevreden over de entourage, het eten en de bediening. De vrouw- en gastheer zijn zeer persoonlijk betrokken bij de gasten en natuurlijk het restaurant. Het eten is echt overheerlijk en veel voor weinig geld. Maar wat vooral opvalt is de relaxte sfeer en de inrichting.
Zeer aan te raden als u relaxt wilt genieten van een heerlijke indonesische schotel.
Op basis van de meningen op Iens en de voorliefde voor Indisch eten bij Rami geboekt. En dat was een schot in de roos! Een strak ingericht restaurant met een warme uitstraling en heerlijk eten. Je proeft dat de kok met liefde staat te koken. Rami gaat op de lijst favoriete restaurants; wij komen zeker nog eens terug!
Bediening, sfeer ed zijn perfect, maar ik vond het eten eerlijk gezegd wat tegen vallen. Het was wel lekker, maar niet bijzonder.
Een niet uigebreide kaart is helemaal goed trouwens!