KeukenChinees, Surinaams & Chinees-Indisch

lee99 lee99 23 juni 2008

inmiddels 3 jaar geleden een mening gegeven over de kruisboog.. en ik eet er nog steeds met heel veel plezier er is inmiddels van eigenaar verwisseld maar na wat kinderziektes zijn ze nu weer helemaal bij de les. echt alles is mogelijk bij de kruisboog bestel bijvoorbeeld eens brocolli met kipfilet en vraag daar extra grote garnalen bij dit staat niet op de kaart maar wordt zonder probleem vers gemaakt en daar word echt maar een paar euro extra voor gerekend.dit is 1 voorbeeld van wat mogelijk is bij de kruisboog ik zelf heb al verschillende combinaties verzonnen en deze zijn allemaal persoonlijke favorieten geworden. voorbeelden:bruine bonen kipfilet met geroosterd varken of als extra naast je gerecht javaanse gestoofde kip erbij bestellen enz...
nog altijd zeer tevreden en sneller je eten krijgen kan niet sneller dan hier.

Proever61461 Proever61461 4 oktober 2007

Deze mensen nemen koken serieus.
Niet alleen bereiden ze lekkere gerechten, ze zijn ook nog eens hygiƫnisch. De service is altijd vlot en correct.

Proever21101 Proever21101 8 mei 2007

Helaas, wij hadden enorme trek in een ouderwetse tjauw min (dunne bami) met kip en kipsate, en bestelden een afhaalmaaltijd. Dit viel behoorlijk tegen. De kip was duidelijk meermaals gefrituurd (taai en overkrokant) en de bami had weinig smaak (hallo maggi aroma!). Ook de sate was te krokant met heel weinig pindasaus, die overigens weinig surinaams van smaak had (aangelengd met pindakaas?!). Erg teleurstellend. Als Surinaamse weet ik dat dit vele malen beter kan, we blijven doorzoeken naar een tent die het wel snapt...

lee99 lee99 11 februari 2005

Ik kom al jaren bij de kruisboog.Hier kun je gewoon lekker,snel en goedkoop eten zonder fratsen zeer geschikt ook als je zoals ik vaak alleen moet eten, krantje erbij pakken en genieten maar.

Proever3001 Proever3001 16 oktober 2003

Ik kwam speciaal voor de roti. Sinds Rotiland van de kaart is verdwenen ben ik naarstig op zoek naar een vervanger voor mijn roti. Het personeel is Chinees dus ik wist van te voren dat de kip dan ook op z\'n \'Chinees\' zou worden bereid. Niet vies, maar persoonlijk houd ik dan wat van drogere stukken kip met de smaak van kerrie door en door gemarineerd. Wie weet zijn de andere gerechten wel zo geweldig als dat men zegt.

Geef zelf je mening over De Kruisboog

Maandagvan 11:30 tot 22:30