KeukenInternationaal
Bijzondere kenmerken svh

Frederick1979 Frederick1979 18 februari 2012

Prima gegeten!! Mooie portionering voor het bedrag wat berekend wordt.. Genoeg keuze wel herkenbare gerechten geen uitschieters met lever, zwezerik enz!! We hebben prima avond gehad met onze 3 kinderen!! Een kinder speelhoek zal wel passen denk ik in deze zaak aangezien ze aan de rand van het bos zitten.... Lekker pannekoeken eten na een boswandeling, kinderen spelen en vaders en moeders lekker aan speciaal bier en lekker glas wijn! Ook mooie wijnkaart.. Voor de kenner staan er speciaale wijnen op... Kennis van medewerkers over de verschillende bieren kan beter!! Team Old Inn bedankt voor de gezellige avond! (2 volwassenen en 3 kinderen) 18 februari 2012

SHD SHD 11 juni 2011

Afgelopen jaar is er een nieuwe chef-kok begonnen en dat is een enorme vooruitgang op de menukaart. Niet dat het daarvoor slecht was hoor, maar de kaart is nu nog aantrekkelijker geworden en de gerechten zijn echt zeer smakelijk. Een fijn restaurant voor even een snelle saté, maar ook genoeg keuze voor een heerlijk avondje tafelen...

Geef zelf je mening over Old Inn