Marcelman 3 mei 2012 | |
In één woord geweldig! De eigenaar/kok houdt duidelijk van lekker, vers en kwalitatief goed eten is en serveert dat dan ook aan zijn gasten. De smaak van de gerechten die ik tot nu toe heb gehad is zo verfijnd en puur dat ik nu al weet dat ik heel vaak hier ga eten. Een aanrader, waarbij de prijs/kwaliteit verhouding ook nog eens dik in orde is. Dit is geen chique restaurant maar meer een soort delicatessenwinkel met een aantal tafeltjes waaraan gegeten kan worden. Niks mis mee, en door de eenvoudige opzet hangt er een uiterst prettige ongedwongen sfeer. Enige twee minpuntjes hebben niets met de kwaliteit van het eten te maken; je kunt er niet pinnen en de zaak gaat redelijk vroeg dicht. Hou je daar rekening mee dan is alles prima de luxe. |
ruud123 10 augustus 2011 | |
Haal er dagelijks mijn broodje. Ze hebben iets van 10 verschillende italiaanse broodjes, zelf gebakken en erg lekker. gem. prijs 3-5 euro. |
Mila1000 14 juli 2011 | |
zeer smaakvol eten, zowel voor- als hoofdgerechten
Jonathan19 9 maart 2011 | |
Kom hier regelmatig. Het eten is puur, de porties zijn goed en de prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Meneer en mevrouw zijn erg aardig en altijd in voor een praatje. Vooral een aanrader: de artisjokken! |
sian 13 augustus 2009 | |
gisteravond hier weer heerlijk gegeten. De gerechten zijn puur en zeer smaakvol. De prijs - kwaliteit is uitstekend. Het is geen gezellig restaurant, maar een zeer fijne eetplek. We komen hier zeker terug, liefst wekelijks. |
cklimbie 11 juli 2009 | |
Zoals ik ook al in mijn uitgebreide commentaar schreef is dit een echte aanrader in Amsterdam. Bijzonder lekker eten van de gerechten uit de streek Puglia, alles vers gemaakt, goede wijnen, een avondje Italie in Amsterdam.
Mamma mia 4 februari 2009 | |
Wij hadden gereserveerd op aanraden van kennissen. Eenmaal aangekomen schrokken wij ons wild, Het was een afhaalrestaurant. Dit hadden ze toch wel even kunnen melden bij het reserveren. Jammer we hebben er uiteindelijk niet gegeten. Sorry!! |
sian 26 januari 2009 | |
Wat een feest is het eten hier zeg. Geweldige lasagnes, vaak meerdere soorten. Italiaanse schnitzel is heerlijk, de gekookte groenten met die goddelijk grassige olijfolie, de caponata, de panna cotta of de tiramisu... Echt goed en niet duur. Ga hier eten of haal het naar je toe! Nu alleen nog pinapparaatje regelen. |
Proever83715 7 november 2008 | |
Zalig! Vader, moeder en dochter toveren met passie de meest zalige Italiaanse gerechten uit hun keuken. Om af te halen of ter plekke te nuttigen. |
Geef zelf je mening over Sapori Pugliesi