In één woord geweldig! De eigenaar/kok houdt duidelijk van lekker, vers en kwalitatief goed eten is en serveert dat dan ook aan zijn gasten. De smaak van de gerechten die ik tot nu toe heb gehad is zo verfijnd en puur dat ik nu al weet dat ik heel vaak hier ga eten. Een aanrader, waarbij de prijs/kwaliteit verhouding ook nog eens dik in orde is. Dit is geen chique restaurant maar meer een soort delicatessenwinkel met een aantal tafeltjes waaraan gegeten kan worden. Niks mis mee, en door de eenvoudige opzet hangt er een uiterst prettige ongedwongen sfeer. Enige twee minpuntjes hebben niets met de kwaliteit van het eten te maken; je kunt er niet pinnen en de zaak gaat redelijk vroeg dicht. Hou je daar rekening mee dan is alles prima de luxe.
zeer smaakvol eten, zowel voor- als hoofdgerechten
ca 44 euro voor twee personen betaald, incl. 4 glazen wijn
eenvoudige inrichting, maar wie let daar nou op als t eten zoooooo lekker is
bediening zeer attent
Kom hier regelmatig. Het eten is puur, de porties zijn goed en de prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Meneer en mevrouw zijn erg aardig en altijd in voor een praatje. Vooral een aanrader: de artisjokken!
gisteravond hier weer heerlijk gegeten. De gerechten zijn puur en zeer smaakvol. De prijs - kwaliteit is uitstekend. Het is geen gezellig restaurant, maar een zeer fijne eetplek. We komen hier zeker terug, liefst wekelijks.