| Activiteiten | Lunchroom, Afhalen, Koffiebar | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Misschien wel DE pizzeria van Amsterdam. Klein tentje maar altijd topkwaliteit en vakkundige bediening zonder overdreven amicaal te zijn. Pizzeria waar het overduidelijk en gelukkig draait om eten, dus geen tientallen verschillende wijnen, frisdranken en rare koffie's. Zitten en genieten van een pizza is hier genoeg om een leuke avond te hebben. Al sinds jaar en dag is de San Daniele mijn favoriet. Elke keer neem ik mezelf voor eens wat anders te proberen maar als dan de menukaart voor mijn neus heb liggen zwicht ik toch weer. Tot snel!
Gegeten op: 24 april 2013.Afgelopen week was het weer Perla-time. Elke keer een feestje. Natuurlijk 'gewoon' pizza besteld. Maar er is weinig 'gewoon' aan deze pizza: de beste Pizza van Nederland! (En ik heb heel wat pizza gegeten in m'n leven...) Pizza San Daniele en Pizza Calabrese zijn naar mijn mening de toppers. Heerlijk brood met olie en olijven vooraf en een uitstekende wijnkaart. Soms laten we ons verleiden nog een plakje pistachecake te eten, een heerlijke afsluiter. Bediening en decor zijn redelijk, wel een onhandige deur, zeker voor het personeel dat de pizza's van de overkant van de straat moet komen brengen. zorgt in de winter voor veel tocht. niet naast de deur reserveren! Maar ik kom hier zeker nog vaak terug.
Gegeten op: 5 mei 2013.Wat een zalige pizza's! Vers, smaakvol, knapperig, puur. Ook de bruschette met San Daniele ham, mozzarella en ansjovis vooraf waren heerlijk. Het was druk, een dame van de bediening kon dat duidelijk niet hebben en werd onbehoorlijk 'pushy' dat we onze bestelling moesten plaatsen. Gelukkig maakten de andere leuke dames in de bediening dat weer helemaal goed. En de prijzen zijn top, wat een geweldige prijs-kwaliteit verhouding!
Gegeten op: 28 april 2013.Het draait bij La Perla maar om een ding: pizza! En dat kunnen ze. 's avonds serveren ze dan ook geen andere hoofdgerechten ('s middags wel). Maar ook voor- en nagerechten waren heerlijk. Mooi en sfeervol tentje in een leuke straat in de Jordaan met onweerstaanbare pizza's. Deze combinatie maakt La Perla een echte aanrader.
Gegeten op: 2 maart 2013.Sinds ik hier in de buurt woon één van mijn favorieten. Ik ben altijd op zoek naar authenticiteit. Heerlijke pizza met venkelsalami gehad!
Gegeten op: 9 maart 2013.Schrijf zelf een recensie over La Perla
Schrijf hieronder je recensie over La Perla. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | 17:00 - 22:00 |
| Diner | 17:00 - 22:00 |