That's Amore over zichzelf

Vanaf dinsdag t/m vrijdag 11:00 uur t/m 19:00 uur en op zaterdag vanaf 12:00 uur t/m 22:00 uur kunt u bij ons eten. Wij hebben geen vast menukaart. De liefde, de passie en de kennis over onze traditionele gerechten zijn de garantie voor een originele “Piatto Italiano”.

1 2 3 4 ouder »

roodpaars roodpaars 24 januari 2012

Heerlijke broodjes, vers belegd met kwaliteitsproducten. De geur van 'echt' eten komt je tegemoet! Een ware traktatie voor jezelf!

Sonjavanderlee Sonjavanderlee 26 december 2011

In Den Haag heb ik alle Italiaanse winkels bezocht. Hier vind ik precies wat ik zoek: kwaliteit, service en aardige mensen. Alles wordt hier uitstekend geserveerd, heerlijke broodjes, authentiek en dag verse gerechten voor de take away, de beste espresso's van de stad. En als je hier wilt blijven eten (vòòr 19:00 uur) word je netjes bediend en schenken huiswijnen waarvan de meeste restaurants van kunnen leren! De eigenaren zijn een Italiaanse stel die met veel passie hun vak uitoefenen en dat kun je proeven! Hier heb ik mijn lekkerste risotto ooit gegeten! De huisgemaakte Pesto is werkelijk goddelijk!

Kimmetje80 Kimmetje80 22 december 2011

het 1 was redelijk het ander goed maar sommige dingen vind ik ook weer slecht dus daarom, redelijk. Kwaliteit was ok maar niet meer dan dat, ik haal geregeld in de pauze wat te eten hier maar het is wisselvallig. Weinig concurrentie in de buurt dus toch redelijk druk daar.

Mariska1982 Mariska1982 4 augustus 2011

Prachtige winkel. Je zou het liefst alles proeven! De pasta met truffel is hemels!

Sweet M Sweet M 27 juli 2011

Heerlijke belegde broodjes, enorm vriendelijke mensen en het take-away-menu is ook super!

FrankvanKassel FrankvanKassel 19 juni 2011

In Den Haag is de aanbod aan Italiaanse delicatessen en vers bereid gerechten redelijk goed voorzien. Maar authentiek Italiaans en dagvers zoals ik hier bij Saro en Simonetta kan vinden, zijn er in Den Haag niet veel. Waar kun je anders Siciliaanse Pomodorini Ciliegino's, Citroenen uit Sorrento en super verse Bufala Mozzarella in Den Haag vinden? Bij de laatste gegeten Lasagna proefde ik nog dat buffelmozzarella...mmmm! Waar eet je dat? De prijs? Kan mij het niet schelen, voor minder krijg je ook en zeker een stuk minder!!! Eet smakelijk dan!

Proever77856 Proever77856 6 juni 2011

Goed en mooi restaurant, maar er zijn betere in Den Haag zeker qua smaak/prijs vergelijking.

RaulScaglietti RaulScaglietti 21 mei 2011

It still stay my favorite Italian in The Hague! The owner is Italian, the dishes, the food and all the specialties are Italian. The quality is great, original and very well selected. They don't need the Italian flag to prove they are Italian. That's Amore is an official member of Qualitalia which it means it is serious. Bravi ragazzi, ciao!

marliess marliess 16 april 2011

Heerlijke verse pasta's, groentengerechtjes maar ook salami, ham of mortadella en lekkere kaasjes, olijfolies, brood en dolci. Makkelijk om af te halen, alles even oppiepen en je hebt een complete italiaanse maaltijd thuis. Je kunt het ook ter plekke opeten. Echt een aanrader!

jan van ostade jan van ostade 5 maart 2011

Ik ben erg blij dat deze zaak er is! Enkel de hoogste kwaliteit. Uitstekende verse broodjes voor een aantrekkelijke prijs. 2-persoonsmenu is ook een erg goede deal. Jammer dat die heerlijke huiswijn niet langer wordt geleverd. Altijd oprecht vriendelijke bediening.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over That's Amore