1 2 3 4 ... 9 ouder »

Goedbeterbest Goedbeterbest 12 mei 2012

Echt lekker en goed eten, royale porties, fijne bediening en een sfeer waarin je tot rust komt. Het menu is compleet. Ons voorgerecht bestond uit een eetbaar blad met nootjes en groente in een gembersausje, heerlijk. Het hoofdgerecht bestond uit vier zeer verschillende gerechten en het nagerecht was gebak met fruit. En dat alles voor 17,50!

Norbart Norbart 22 april 2012

Wat een verrassend avondje. Geen idee waar we binnenstapten, maar gaan dat vanaf nu zeker vaker doen. Heerlijk gegeten, prima service. Prijs/kwaliteit verhouding heel goed.

Angelique N.G. van Houten Angelique N.G. van Houten 16 maart 2012

Ik meen dat een (summiere) aanvulling op mijn berichtgeving van 20 februari jongstleden wenselijk is. Inmiddels (uiteraard) alweer diverse malen langsgeweest bij de Kleine Ondeugd voor de nodige behoefte aan een pallet van vurige smaaksensaties. Gastheer Lucas creeert middels zijn dirigeerstokje een zeer ongedwongen sfeer en heeft ongetwijfeld kennis van zaken. Eigenaar Freek schuwt het niet om op geregelde basis nieuwe inspiratie in Azie op te doen teneinde zijn Thaise keukenprinsessen te enthousiasmeren voor nieuwe gerechten. In de Kleine Ondeugd kom je echt even tot rust. Vanavond voor het eerst het menu "afgehaald", wederom keurig verzorgd. Afhalen an sich staat zowel gasten als "afhalers" niet in de weg; even lekker aan de bar hangen in afwachting van een nieuwe verrassing is immers geenszins een straf!

Eduardus Eduardus 10 maart 2012

Verleden week met een groepje mensen daar gegeten, leuk huiskamerrestaurant,
Ik had bij reservering waarschijnlijk niet goed geluisterd want zij hebben maar één menu.
Best wel smaakvol, echt heet Thais eten was het niet.
Bediening was netjes, aardige jongeman die een leuk verhaaltje klaar had.
Het was in ieder geval een gezellige avond.

Angelique N.G. van Houten Angelique N.G. van Houten 20 februari 2012

Na tien jaar eindelijk weer eens teruggegaan naar de Kleine Ondeugd alwaar ik vroeger zeker twee keer per week ging dineren. Wat mooi dat dit concept (van Freek) nog steeds bestaat en blijkbaar een lange houdbaarheidsdatum heeft. Ik word vrolijk van de Thaise kokkin die achterin het etablissement voedsel aan het bereiden is. En nog vrolijker word ik van de smaak en kwaliteit van de gerechten. Het blijft een topadres.

Proever32157 Proever32157 22 januari 2012

Hier van de week gegeten het was echt zalig een leuk menu vooraf een stokje sate mooi van smaak en boter mals hoofdgerecht 4 bakjes met mooie thaise smaken mooipittig maar niet te had ook niet anders verwacht want er staan 2 thaise vrouwen in de keuken
En in de bediening een zeer spontaane jonge man die vakkennis had van het eten maar ook van de dranken,kortom een hele fijne ervaring, zeker het proberen waard!

maanlichtje maanlichtje 18 december 2011

De kwaliteit is in het laatste jaar hard achteruit gegaan. Het eten geeft niet meer dezelfde verse indruk die het voorheen had en de bediening loopt er slordig bij.

rico44 rico44 15 december 2011

afgelopen dinsdag gegeten hier met 4 personen, het eten was erg lekker doet denken aan thailand! bediening was erg vriendelijk en had tot onze verbazing veel kennis over eten. kortom het is een aanrader en wij komen zeker terug.

christon christon 30 juni 2011

Met zijn 4e gegeten bij de Kleine Ondeugd. Uitstekende bediening en zeer vriendelijk geholpen niets mis mee. De soep was voor mij zeer pittig maar de rest had daar geen probleem mee. De maaltijd verder liet niets te wensen over helemaal in orde. Voor ons wel een reden om dit te herhalen.

tanjapeulen tanjapeulen 20 juni 2011

Zaterdag met z'n 6-en Thais van de Kleine Ondeugd gegeten via restaurantwinkel.tv gegeten. Was super lekker!! Voor herhaling vatbaar.

1 2 3 4 ... 9 ouder »

Geef zelf je mening over De Kleine Ondeugd