Hier van de week gegeten het was echt zalig een leuk menu vooraf een stokje sate mooi van smaak en boter mals hoofdgerecht 4 bakjes met mooie thaise smaken mooipittig maar niet te had ook niet anders verwacht want er staan 2 thaise vrouwen in de keuken
En in de bediening een zeer spontaane jonge man die vakkennis had van het eten maar ook van de dranken,kortom een hele fijne ervaring, zeker het proberen waard!
De kwaliteit is in het laatste jaar hard achteruit gegaan. Het eten geeft niet meer dezelfde verse indruk die het voorheen had en de bediening loopt er slordig bij.
afgelopen dinsdag gegeten hier met 4 personen, het eten was erg lekker doet denken aan thailand! bediening was erg vriendelijk en had tot onze verbazing veel kennis over eten. kortom het is een aanrader en wij komen zeker terug.
Met zijn 4e gegeten bij de Kleine Ondeugd. Uitstekende bediening en zeer vriendelijk geholpen niets mis mee. De soep was voor mij zeer pittig maar de rest had daar geen probleem mee. De maaltijd verder liet niets te wensen over helemaal in orde. Voor ons wel een reden om dit te herhalen.