Dit restaurant wordt goed bezocht, wat niet vreemd is aangezien er nauwelijks concurrentie is. Iets anders dan een veredelde snackbar met wat leuke versierselen voor de kinderen kan ik er niet van maken. Het eten is vooral veel vlees en veel frieten waar je weinig plezier aan beleeft. De verhouding prijs - kwaliteit is uit balans. De speelhoek maakt een rommelige en onhygiënische indruk. Het beste lijkt er alweer af in dit toch vrij nieuwe restaurant.
Het eten is erg inconsistent kwalitatief gezien. Bediening is wel goed en vriendelijk. Grote stukken vlees met veel friet. Net iets hoger dan de mcdonalds.
Jeetje, dat zoiets bestaat en blijkbaar aanslaat zeg! op doorreis en hongerig kwamen we hier terecht. Beetje lacherig kwamen we binnen, wat een naam zeg! Kneuterig ingericht, echt zo'n kinderrestaurant. Snelle hap en weer wegwezen, was voor ons niet echt een restaurant om te blijven plakken, maar goed genoeg om de honger te stillen. Het eten was matig, nog net niet slecht. De wc stonk overigens vreselijk, je kon dit een heel eind het restaurant in ruiken.
Op donderdag kook ik en dan haal ik hier eten af.
Altijd zeer vriendelijke medewerkers, tijdens het wachten een prima getapt pilsje, tja, en het eten is ook nog eens oke, waar zouden we nog over zeuren? Prima dus.
Wat een fiasco, alles ziet er veel belovend uit tot dat de bediening komt voornamelijk scholieren en dan nog maar te zwijgen over het eten. rond uit slecht wij begrijpen dat dit een soort van kinderrestaurant is, maar deze kleintjes mogen toch ook gewoon lekker eten. Duurt allemaal veel te lang zeker als je met kleine kinderen bent. Als je klachten uit op de website van de Beren uit, wordt totaal niet op gereageert, jammer vindt ik een gemiste kans. Kan op zijn minst laten weten dat het ontvagen is. In ieder geval voor ons voorlopig niet meer.