Brasserie DenK over zichzelf

In deze moderne, gezellige brasserie worden smaakvolle gerechten geserveerd, bereid met regionale dagverse producten welke tevens seizoensgebonden zijn. De keuken is open, zodat u als gast alle bedrijvigheid kunt gadeslaan. Na een stevige boswandeling, een fietstocht door de duinen of een drukke vergadering is Brasserie DenK een uitstekende plek voor een heerlijke lunch of diner.

1 2 3 ouder »

drdjrnl drdjrnl 17 april 2012

Prima gegeten met prettige oprechte service
Vanwege eerdere ervaring wat vroeg (19.00) starten, dan is de drukte er nog niet en ook de keukenlucht nog niet te zwaar.
Bediening was vriendelijk en compleet.
Eten was heerlijk, zoals het moet. Wijn ook goed.
Doorlooptijd gangen etc was prima deze keer.

SebastiaanZwart SebastiaanZwart 12 april 2012

Afgelopen zaterdag bij DenK gegeten met mijn vriendin. We hadden wat te vieren, dus ik vroeg de kelner of het mogelijk was om een feestelijk diner ervan te maken, extra gangen te serveren en een bijpassend wijnarrangement. Geen enkel probleem, heel erg flexibel omgesprongen met mijn verzoek en ze hebben er een waar feest van gemaakt!
De gerechten waren heerlijk, de wijnen waren passend en bediening was erg attent!
Zeker een aanrader voor iedereen.

Gijs-Bertus Gijs-Bertus 19 februari 2012

Met vrienden gisteren (18 -2-2012) bij Brasserie DenK gedineerd.
6.45 uur aan tafel en om 9.20 uur kregen we pas het hoofdgerecht geserveerd. Tussengerecht ( apart besteld) kwam half door en ging terug naar de keuken. Wijnkaart heb ik drie keer om moeten vragen. Ons werd geadviseerd om het verassingsmenu te nemen, ze kon niet zeggen wat het was, want het was een echte verrassing van de kok. We kregen echter een simpel stukje kabeljauw, zoals gewoon op de menukaart staat. Grote teleurstelling dus. Een gerecht was steenkoud en andere twee lauw warm. We hebben onze klachten kenbaar gemaakt en we konden iets anders krijgen, maar het was inmiddels 9.30 uur en geen trek meer. Als compensatie hebben we gratis een kopje koffie gekregen. Bij thuiskomt stonken onze kleren ontzettend naar (vis) baklucht. We zaten recht tegenover de keuken en er was een haast ondraaglijke baklucht omdat de afzuiginstallatie niet goed werkte. We hebben in tijden niet zo slecht gegeten. We hebben onze klachten geuit en wachten de reactie van DenK af.

Elskie Elskie 1 november 2011

Zondagavond hier gegeten met vrienden en gekozen voor het 4gangen verrassingsmenu. Het tempo van serveren lag veelste hoog. Na 30 minuten binnen hadden we al een broodje, het voorgerecht en het tussengerecht gekregen. Na aangegeven te hebben of het tempo iets lager mocht, werd hier gehoor aan gegeven. Het hoofdgerecht (eendenborst) was helaas lauw en de wijnen niet erg bijzonder tov de prijs in het wijnarrangement. Ook de toelichting op de wijn wist ze af en toe niet meer. Het dessert was erg goed. Daarna als afsluiter nog koffie en thee besteld en kregen we 2 lege theepotjes op tafel met 2 lege kopjes. De thee waren ze vergeten... Evengoed een rekening van 290,- met zn vieren. Hoop geld voor een slechte service en niet heel bijzonder gegeten te hebben.

han2008 han2008 30 juli 2011

Ronduit slechte ervaring gehad deze avond. Wijn niet op temperatuur, na bestelling de bon kwijt geraakt in de keuken, na een uur!!
Vier gerechten niet voorradig.
Geen enkele vorm van excuus vanuit de bediening.
Ofwel totaal niet in verhouding tot de gewenste ambiance..
De vijfde en tevens de laatste keer gegeten..

job job 12 juli 2011

Heerlijk gedineerd op het terras van DENK.Zowel voorgercht, hoofdgerecht en dessert waren uitstekend. Daarbij het zonnetje en een prachtig decor. Wat wil je nog meer? Snap dus ook niets van al dat geklaag.

Ingrid L. Ingrid L. 18 maart 2011

4 gangen diner was prima bereid, goed op smaak. De sfeer was goed en de entourage van het restaurant is uitstekend. De bediening was vriendelijk en gastvrij. Zodra het terras is geopend, ga ik een keer lunchen.

smagge smagge 16 maart 2011

Hier gegeten tijdens restaurantweek, vorig jaar heb ik hier 1x gegeten met moederdag. Bediening was uitmuntend qua service en kennis, ongedwongen en gemeend vriendelijk. 1ste gerecht was superieur, daaropvolgende gerechten waren prima. Zeer mooie chique entourage.

proever2301 proever2301 8 maart 2011

Mensen die dit ala matig of slecht bestempelen hebben in mijn ogen geen verstand van een leuke avond ''uit''eten. Dat is wat je hier doet. Je kan vooraf als aperterief iets drinken in de loungebar of achteraf. Ze hebben altijd een vangst van de dag(vis). En een wisselend 3 gangen menu, wat meestal goed in elkaar steekt. Bediening is misschien wel jong maar goed en servicegericht. Ik kom op weinig plekken waar de service zo goed is. Vergeet ik bijna het eten dat gewoon heel goed is!

Martin Samsom Martin Samsom 2 maart 2011

Tja, viel niet mee deze keer. De kok had bij elk gerecht het zoutvaatje om laten vallen, en dat is een kardinale culinaire zonde. Het was ook allemaal wat te doorbakken, prima bediening maar deze avond was wat ongezellig, tikje onpersoonlijk allemaal. Nou ja, volgende keer beter, ik weet dat het anders kan.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Brasserie DenK