In deze moderne, gezellige brasserie worden smaakvolle gerechten geserveerd, bereid met regionale dagverse producten welke tevens seizoensgebonden zijn. De keuken is open, zodat u als gast alle bedrijvigheid kunt gadeslaan.
Na een stevige boswandeling, een fietstocht door de duinen of een drukke vergadering is Brasserie DenK een uitstekende plek voor een heerlijke lunch of diner.
Zondagavond hier gegeten met vrienden en gekozen voor het 4gangen verrassingsmenu. Het tempo van serveren lag veelste hoog. Na 30 minuten binnen hadden we al een broodje, het voorgerecht en het tussengerecht gekregen. Na aangegeven te hebben of het tempo iets lager mocht, werd hier gehoor aan gegeven. Het hoofdgerecht (eendenborst) was helaas lauw en de wijnen niet erg bijzonder tov de prijs in het wijnarrangement. Ook de toelichting op de wijn wist ze af en toe niet meer. Het dessert was erg goed. Daarna als afsluiter nog koffie en thee besteld en kregen we 2 lege theepotjes op tafel met 2 lege kopjes. De thee waren ze vergeten... Evengoed een rekening van 290,- met zn vieren. Hoop geld voor een slechte service en niet heel bijzonder gegeten te hebben.
Ronduit slechte ervaring gehad deze avond. Wijn niet op temperatuur, na bestelling de bon kwijt geraakt in de keuken, na een uur!!
Vier gerechten niet voorradig.
Geen enkele vorm van excuus vanuit de bediening.
Ofwel totaal niet in verhouding tot de gewenste ambiance..
De vijfde en tevens de laatste keer gegeten..
Heerlijk gedineerd op het terras van DENK.Zowel voorgercht, hoofdgerecht en dessert waren uitstekend. Daarbij het zonnetje en een prachtig decor. Wat wil je nog meer? Snap dus ook niets van al dat geklaag.
4 gangen diner was prima bereid, goed op smaak. De sfeer was goed en de entourage van het restaurant is uitstekend. De bediening was vriendelijk en gastvrij. Zodra het terras is geopend, ga ik een keer lunchen.
Hier gegeten tijdens restaurantweek, vorig jaar heb ik hier 1x gegeten met moederdag. Bediening was uitmuntend qua service en kennis, ongedwongen en gemeend vriendelijk. 1ste gerecht was superieur, daaropvolgende gerechten waren prima. Zeer mooie chique entourage.