| Activiteiten | Afhalen, Bezorgen, Catering, High tea | ||||||
| Keuken | Regionaal, Tapas/mezze, Pannenkoeken e/o poffertjes, Mediterraan & Internationaal | ||||||
| Menuprijs | €25.00 | ||||||
| Openingstijden |
| ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
Een sfeervol restaurant waar je heerlijk kunt Dineren voor een redelijke prijs. Echt Top.. Een aanrader.
We hebben hier afgelopen zaterdag echt heel erg lekker gegeten. Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Het was heel gezellig en het personeel is vriendelijk. Echt een aanrader !!
Sfeervol, gezellig, heerlijk eten en attente bediening! (voor de deur gratis parkeren is ook fijn) Ook met kerst hebben we al gereserveerd...maar waarschijnlijk komen we al weer eerder.
Een restaurant waar je je welkom en thuis voelt. Je wordt op je wenken bediend en service met een glimlach lijkt hier altijd automatisch te gaan. Het eten is werkelijk heerlijk, vers en goed gepresenteerd. We komen hier graag en hopelijk nog lang. Kortom een dikke tien.
Goed eten voor een redelijke prijs.
met het nieuwe theater om de hoek zeker een aanraden.
Leuke gerechten op de kaart, en vers.
Knus en gezellig met vlotte en oplettende bediening.
Nee, een top tent waar ik zeker weer kom.
Schrijf zelf een recensie over De Winsinghhof
Schrijf hieronder je recensie over De Winsinghhof. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | Gesloten |
| Woensdag t/m Zondag | vanaf 12:00 |