1 2 ouder »

marthijn1 marthijn1 10 april 2012

Goede prijs kwaliteit! De bediening was wat mij betreft boven standaard in deze prijs, attent en vlot. Eten is wat je kan verwachten op dit nivo. Ik kan me dan ook niet vinden in 1 van de reviews "slecht". Naar mijn mening doen de heren van dit restaurant goed hun best en loopt alles zoals het hoort met een beetje humor en stijl. Verder kenmerkt dit restaurant zich door de locatie en sfeer.

mariette_ mariette_ 12 februari 2012

Laatst wezen eten bij Johannahoeve met familie het eten was er goed.En de service was ook prima.Wij komen zeker een keer terug bij de Johannahoeve.

Vlasblom Vlasblom 16 oktober 2011

Met 22 personen ons 25 jarig huwelijk gevierd. Ontvangst was goed. Het diner bestond uit 4 gangen, waarbij men keuze had uit diverse gerechten. Dit was uitstekend. De bediening gedurende de gehele avond was vriendelijk en attent. Voor ons een onvergetelijke avond.

Steenbok Steenbok 23 juni 2011

Onlangs heb ik met een groep van 16 personen bij de Johannahoeve gedineerd. Gezien dineren in een restaurant met een groep mensen enige organisatie behoeft, ben ik op zoek gegaan naar een restaurant, waarmee ik afspraken kon maken en dat onze groep de juiste ambiance en sfeer kon bieden. Dit alles heb ik bij de Johannahoeve tot volle tevredenheid gevonden. De eerste telefonische kennismaking met de Johannahoeve was zeer prettig, waarbij ik keurig te woord ben gestaan en door de flexibele houding van het restaurant is aan de wensen van onze groep op een fijne manier tegemoetgekomen. Onze groep heeft dankzij de Johannahoeve in een authentieke oud-Hollandse sfeer op een leuke locatie, interessant en prima geschikt voor onze buitenlandse gasten, kunnen genieten van een gezellige en bijzondere avond met lekker eten en drinken in een rustige privé-sfeer. Bij binnenkomst werd ons direct een keurige tafel voor 15 personen in een aparte kamer aangeboden en voor de 16e op het laatste moment meegekomen persoon werd zonder problemen en ongemerkt direct een plaats gecreëerd aan onze tafel. Door de aparte kamer kon ook een toespraak worden gehouden, zonder de overige gasten in het restaurant te storen, hetgeen wel zo prettig was. Men zegt wel dat een goede service en bediening vijftig procent van het genieten is tijdens een diner en dit is bij de Johannahoeve zeker aan ons waargemaakt, hetgeen een compliment is voor het personeel en de bediening van restaurant Johannahoeve. Voor wat betreft service, bediening en kwaliteit van het eten en drinken heeft restaurant Johannahoeve zich tijdens het bezoek van onze groep zeker kunnen meten met de betere kasteelrestaurants in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht, die ik bezocht heb voor een bijzonder diner tijdens een speciale gelegenheid. Restaurant Johannahoeve is zeker een aanrader, ook om nog eens terug te keren voor een hernieuwde kennismaking in een prettige en authentieke sfeer met een goede service en lekker eten en drinken.

Brandaris Brandaris 22 juni 2011

Gisteravond prima gegeten.gekozen voor een 3-gangen keuzemenu, voorgerecht coquilles ,hoofdgerecht parelhoen, dessert tarte tatin.Goede prijs kwaliteit verhouding het menu is €32.50.De bediening is zeer aardig en vlot

culineut culineut 18 juni 2011

Met groter gezelschap gegeten. Om 6.30 gearriveerd en pas om 9.30 (!!!) gegeten, na de suggestie aan de "bediening" om toch maar eens ergens anders te kijken voor eten. Het boerengevoel van de Johannahoeve komt vooral naar voren in de boerse behandeling door de boeren die deze schuur te runnen. De gepocheerde heilbotfilet was verdronken in een kreeftsaus: als er smaak aan had gezet dan sloeg deze combinatie als een tang op een varken: het echte boerengevoel. De bijgeleverde hoeveelheid bonen en aardappels was gelukkig erg klein; een hap is meer dan genoeg tongtrauma.

paulpaulien paulpaulien 22 december 2010

heerlijk gegeten, mooie locatie

Freetertje Freetertje 3 mei 2010

Al weer enige tijd geleden dat ik hier uitstekend heb gegeten, geen liflafjes, gewoon goed klaar gemaakt. Joviale bediening. Entourage hoeft voor mij niks aan te gebeuren.

Nathalie van den Hoek Nathalie van den Hoek 8 februari 2009

Op aanraden van vrienden van ons hebben mijn man en ik gisteravond bij de johannahoeve gegeten.
Zij hebben daar 2e kerstdag gevierd en hebben daar een hele gezellige avond gehad en heerlijk gegeten.
Wij zochten een een restaurant waar we heerlijk konden genieten van het eten en waar je niet binnen een uur weer buiten staat.
Toen we binnen kwamen,kwam er gelijk een vriendelijk ober naar ons toe om de jassen aan te nemen.
Het restaurant is sfeervol, en we voelden ons gelijk op ons gemak.
Vooraf hadden wij de verse zalm die aan tafel wordt gesneden, echt heerlijk, tongstrelend!!
Als hoofdgerecht hadden we chateaux briand stroganoff, de stroganoffsaus word aan tafel bereid. Het vlees was zo ontzettend mals, en de saus is net of er een engeltje op je tong piest.
Echt een aanrader!!!!
We hebben het echt zo naar ons zin gehad, het eten was heerlijk, de obers waren vriendelijk en weten ook precies waar ze het over hebben.
Wij weten zelf niet zo heel veel van wijnen af en die ober die ons bediende raade ons een heerlijke wijn aan die perfect bij onze gerechten paste.
Kortom wij hebben een gezellige avond gehad, een culinair hoogstandje.
Echt een absolute aanrader!!!
Wij gaan zeker nog een keer terug.

Brandaris Brandaris 29 januari 2009

Gisteravond met vrienden heerlijk gedineerd in deze nostalgische boerderij. De ontvangst was erg hartelijk en we kregen een mooie tafel aan het raam. Als aperatief namen we op advies van de gastheer een heerlijk glas Prosecco en er werd een mandje met heerlijk mais- en donkerbruin brood neergezet.Het restaurant heeft naast de a la carte kaart ook nog een 3 gangen keuzemenu .Wij hebben gekozen van de a la carte kaart. Als voorgerecht kozen we alle vier voor de Coquilles St. Jaques met Pata Negra ham en truffelmayonaise en we hebben hier alle vier van genoten. Als wijn hebben we een italiaanse witte wijn gekozen uit de Piemonte streek op aanraden van onze gastheer. Als hoofdgerecht kozen drie van ons voor een tournedos met truffelsaus en ikzelf koos voor de zwezerik met portsaus, de zwezerik was heerlijk krokant gebakken en de tournedos van mijn tafelgenoten waren goed gebakken en heerlijk mals de sauzen waren ook zeer goed op smaak, als groentegarnituur werd er voor ieder van ons een kroketje gevuld met knolselderij, peultjes en een andijvie rolletje. Bij het hoofdgerecht hebben we een Chileense Merlot gedronken ook weer een heerlijke wijn. De wijnkaart is vrij uitgebreid en zeker voor top wijnen uiterst vriendelijk geprijsd.We hebben geen nagerecht maar koffie met bonbons genomen. Het is inderdaad een klassiek bedrijf met een uitstekende keuken en een hele prettige vriendelijke bediening, wij zullen hier zeker terugkomen.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Johannahoeve