Dit is een van de favoriete restaurants van mijn vrouw en mijzelf. De kwaliteit loopt ervan af: van de babi pangpang,kouloejoek en last but not least de bami. Mijn vrouw en ik eten hier heel vaak en altijd naar volle tevreden zijn. Onze complimenten! Erg vriendelijke bediening en als je bijvoorbeeld nog wat wil bestellen (zoals extra kroepoek of extra drinken) dan doen ze helemaal niet moeilijk. Je wordt echt in de watten gelegd. Er staat sambal op de tafels, dus je kunt het zelf pittig maken als je dat wil. Kortom, een aanrader dus. De ontvangsthal is ruim en biedt plaats aan de mantels van de gasten, maar is ook groot genoeg voor de rolator van mijn vrouw. Soms als ik met mijn vriendin eet, dan neem ik een rijsttafel en dan weet je niet wat je ziet: allemaal bordjes met lekkere dingetjes komen op je tafel, zoals: witte rijst, bami, nassi, babi pangpang, kroepoek enzenz. Natuurlijk neem ik dan wat extra sambal! Ik heb hier al twee maal chinese mensen zien eten en dat is altijd de beste reclame voor een Chinees restaurant. Je kunt er ook afhalen. Ga zo door en tot spoedig ziens!
groetjes
Johannes van Amsterdam