Ik woon sinds kort in Amstelveen en was nog op zoek naar het beste restaurant om pizza's te halen.
Het gekke is dat ik eerst alle andere heb geprobeerd voordat ik bij La Terazza uitkwam.
De pizza's worden uitstekend klaargemaakt. Bodem is precies goed, tomatensaus is vers en precies goed, beleg smaakvol. Het geheel geeft een hele goede pizza.
De Calzone is een aanrader.
Verder is het personeel erg vriendelijk, ik ga hier zeker nog eens eten met m'n gezin.
Samenvattend: La Terazza maakt met afstand de beste pizza's in Amstelveen.
Vandaag hier gegeten met vrouw en kind van 1.5jaar. Het eten was lekker en de bediening is erg vriendelijk (je voelt je snel thuis). Er waren genoeg kinderstoelen aanwezig en speeltjes voor de kleine werden spontaan gehaald. We komen hier nog weleens terug.
Gezellige ambiance, vriendelijk personeel, vlotte bediening. Redelijke prijzen in verhouding tot het gebodene. Soms kruipt de ober spontaan achter de piano.
Het eten en de sfeer zijn goed maar de prijs vinden we te hoog in verhouding tot het gebodene.
We denken volgende keer nog maar eens goed na of we hier weer naar toe gaan.
Ik ben hier voor de tweede keer wezen eten zaterdag. Dit restaurant is niet zo lang overgenomen en heet nu La Terrazza. Het is zo jammer dat zij te lijden hebben onder de slechte reputatie van de vorige eigenaar. De bediening doet erg zijn best. De insalata all contadina, canelloni con ricotta en de scaloppina con vino bianco waren echt heerlijk.
Geef zelf je mening over La Terazza di Villa d´Este