lvanf 8 mei 2012 | |
Heerlijk gegeten! De sushi was vers. De teppanyaki met tongfilet en de udon noodles met ossenhaas waren ontzettend smaakvol. Echt erg goed! De prijzen zijn prima. Zeker voor (veel) herhaling vatbaar. |
Banbanbaan 17 november 2011 | |
Lekker eten en snelle service, super! Ik blij terug komen. Zeker een aanrader. |
xxrienekexx 9 oktober 2011 | |
Het is elke keer weer een feestje om hier wat lekkers af te halen !! De Sushi is zoals sushi hoort te zijn ! We rijden regelmatig even naar Bussum ( 15min) om sushi af te halen. Toen onze dochter jarig was waren ze een deel vergeten mee te geven en 10 min later stonden ze op de stoep ( terwijl ze helemaal niet bezorgen wat erg jammer is ) met het tasje wat we miste en kregen zelfs nog wat cadeau ! Kortom uitstekende gerechten voor een nog leukere prijs ! |
reinoudl 17 september 2011 | |
Altijd vers, vriendelijke en goede service. Al meedere keren wezen afhalen (ook voor grotere groepen), blijft een topper! |
angelasmyrneos 17 september 2011 | |
Heerlijk, vers, met aandacht en liefde bereidt!!! en toch zeer betaalbaar! |
science 9 juni 2009 | |
Vers, lekker en snel. Je kunt hier afhalen maar ook meteen je bestelling ter plekke eten. Zeer smaakvol! |
Geef zelf je mening over Sis Easy Food