| Activiteiten | Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Volgens het blad Leven in Frankrijk het Fijnste Franse restaurant van NL. Volstrekt juist. Vriendelijkheid en gastvrijheid strijden om voorrang. Interieur is zeer sfeervol, gerechten zijn van grote klasse, huiswijn is uitstekend. Wat ons betreft het beste restaurant van Deventer en we zullen hier nog vaker terugkomen.
Gegeten op: 17 mei 2013.We hebben met zijn drieën hier gegeten voorafgaand aan de Mattheus passie in de Bergkerk in Deventer. Ze hadden ons beloofd dat we op tijd klaar zouden zijn, om 18.45 en dat is prima gelukt, zonder haastig te hoeven eten. Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Uitstekend eten, zeer dun gesneden rollade van MRIJ rund, zeebaars met zelfgemaakte frites en voldoende groente wat een uitzondering is. Heerlijke crème bruleé, prima wijn. Wij vonden de ambiance prachtig en sfeervol. En dat alles voor een zeer redelijke prijs.
Gegeten op: 28 maart 2013.Hier onlangs heerlijk gegeten. We namen het 5 gangen menu de bediening is vakkundig en weet veel te vertellen over de gerechten Het eten is smaakvol en word in een goed tempo geserveerd. Een aanrader als je in deventer bent. Het decor is prachtig maar dim aub de lampen een beetje.
Gegeten op: 18 februari 2013.
Wij zijn met 4 personen geweest tijdens de restaurantweek.
Helaas was de reservering niet goed doorgekomen en moesten we wachten tot er een tafel vrij was. Duurde wel een tijdje, wat jammer was, gezien onze trek, maar ze deden hun best om plek voor ons te maken. Het menu van de restaurantweek bestond uit 3 gangen. Vooraf heerlijk brood met goede olie, zout, filet.
2 keuzes uit de voorgerechten, carpaccio en coquilles. Bijzonder royale portie carpaccio, helaas waren de drie coquilles door midden gesneden en te ver doorgebakken en was het een heel klein bordje vergeleken met de carpaccio. Dit aangegeven en binnen korte tijd kregen we 3 uitstekende (hele) cocquilles.
Hoofgerecht (3 keuzes) was voortreffelijk!! En mooie visfilet, een duo van lam of eendenborst. Alles smaakte fantastisch! Royale porties, heerlijke zelfgemaakte frieten en mayo en daarbij heerlijke groenten! Mooi wijn-arrangement (ook een halve voor de Bob) en een simpel, maar mooi geflambeerd nagerecht. Helaas hadden we hierin geen keus, wat jammer is als je geen chocolade-freak bent zoals ik.
Bij het afrekenen waren wij verrast. Weinig betaald voor heerlijk eten en drinken, een correcte bediening die alles voor je doet. Wij gaan zeker terug!
Groningers zijn niet zo scheutig met tienen. Je weet immers nooit of je elders in de wereld misschien toch nog iets beters tegenkomt. Maar deze héél dikke voldoendes gunnen we Boas graag. Het begon er al mee dat onze reservering via Iens/Seatme bevestigd was terwijl Boas al vol zat, maar dat eigenaar/gastheer Peter dat zijn probleem vond en niet het onze. Hij installeerde ons tijdelijk achterin op een royale zitbank met aperitief en amuses. Binnen 15 minuten kwam hij ons persoonlijk halen: er was intussen wat geschoven in het restaurant en we konden plaatsnemen. We namen, schrik niet, een 7-gangen-diner en wel omdat dat een proeverijtje was van de hoogtepunten uit het eerste Boas-lustrum. Met bijpassend wijn-arrangement. Een grote belevenis van allemaal kleine hapjes waar - zoals Groningers zeggen - niks mis mee was en dan bedoelen ze dat het echt heel, heel lekker was. Normaal dragen wij niet bij aan Iens-beoordelingen en dat zouden we ook voor Boas niet gedaan hebben als onze avond niet van A tot Z perfect was verzorgd door een team dat al deze kwaliteit feilloos op tafel bracht, met niet meer en niet minder toelichting dan gewenst, met humor, ontspannen, zonder gewichtigdoenerij, kennelijk met verstand van zaken en plezier in het werk. Dit team en deze ambiance hebben ons een heerlijke avond bezorgd. En ook een Groninger moet dan toegeven: dat mag wat kosten.
Gegeten op: 23 februari 2013.Schrijf zelf een recensie over Boas
Schrijf hieronder je recensie over Boas. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zaterdag | 17:30 - 22:00 |
| Zondag | Gesloten |