Tja, dan ben je 25 jaar getrouwd en dan wil je je familie verrassen op een goed etentje, Waar kom je dan terecht? Hier dus, vandaag streken we neer in dit uitstekende restaurant, Ik kan heel kort zijn, het was fantastisch! Prachtige ambiance, perfecte bediening en geweldig lekker eten, wat een geweldige dag was dit.. O ja, ook de witte (huis-) wijn was superieur. Kortom, als je eens ouderwets gezellig verwend wilt worden, dan moet je hier zijn! Wij hadden in iedere geval een meer dan perfecte dag. Hulde aan Marcel, zijn vrouw en het team. Wij komen snel weer (genieten).
Vorige week dit restaurant opnieuw bezocht. Wat een verschrikking ! Wat een arrogantie als je hen erop wijst dat de biefstuk beslist niet doorgebakken is maar enorm rood ! Terwijl het verzoek tot goed doorgebakken wel 4 keer is gezegd bij de bestelling. Ik eet absoluut geen rood vlees, nooit! Dan krijg je hetzelfde stuk vlees terug, maar dan als schoenzool i.p.v. een nieuw stukje goed gebakken vlees. Die keukenbrigade kan absoluut niet eens een biefstukje bakken, maar wel m'n hele avond van mijn vriendin en mij ernstig teleurstellen ! En ze wilden maar niet snappen hoe zeer ze deze diner-presentatie zo hebben verziekt en hoe bar slecht ze dit probleem hebben aangepakt. Wij zijn diep teleurgesteld in dit restaurant en we zijn dus direkt opgestapt en niets meer verder gegeten, alleen nog veel te veel afgerekend voor wat we aan voorgerecht en apperatieven hebben genuttigd ( 110 euro ).
Recentelijk weer een bezoek aan In den Rustwat. Uitstekend verzorgde gerechten en dienconforme service van hoog niveau. Prettig dat "vaste klanten" worden herkend, ook al komt men niet iedere week.
Jaren zijn we aan dit restaurant voorbij gereden. Altijd gedacht dat het oudbollig was met dito gerechten. Afgelopen vrijdag toch eens hier langs gegaan nadat andere restuarants vol zaten. We werden zeer aangenaam verrast. Gerechten zien er bijzonder goed uit. Ook de kwaliteit ervan is prima met verrassende subtiele smaakcombinaties. Het bijpassend wijnarragement was prima met originele wijnen met bijpassend goed verhaal. De bediening was attent en plezierig. Kortom we zullen de restaurant echt niet meer links laten liggen, echt een aanrader
Wij zijn hier dindsdag wezen eten.
hebben heerlijk gegeten met zijn tweetjes.
het enige minpunte was dat het jammer was dat wij het valentijnsmenu plus 1 aanvulling hebben gekregen (we hadden het 5 gangen menu genomen) overigens was de wijn wel echt top en ook de bediening was correct en vriendelijk. al met al een leuke avond gehad met dank aan de bediening!!