TondeRuijter 13 november 2011 | |
We hebben hier voor het eerst gegeten, en daar hebben we geen spijt van gehad. Gezellig restaurant met een vriendelijke ontvangst. We hadden als voorgerecht een ossenhaascarpaccio, die heerlijk was. Daarna als hoofdgerecht de varkenshaas (heerlijk van smaak) en de ribeye (supermals en uitstekend bereid. Daarna als dessert een dame blanche (heerlijk ijs, mooi opgemaakt, met warme chocoladesaus (zoals het hoort) en meer dan voldoende. Twee van de kinderen wilden een iets kleiner ijsje, wat niet op de kaart stond, maar dat wat geen enkel probleem. De rode huiswijn (tempranillo) was werkelijk uitstekend van smaak. De bediening was vriendelijk en attent: We hebben nergens lang op hoeven wachten en er werd regelmatig gevraagd of alles naar wens was. De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.
Proever18201 18 september 2011 | |
Goed eten voor een eerlijke prijs! Verwacht geen culinair avontuur met smaken die je nog nooit hebt geproefd, maar een goede Hollandse kaart met genoeg keus zonder dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Te merken is dat de mannelijke helft van het uitbatersechtpaar van huis uit slager is, en goed weet in te kopen. Wij kwamen toevallig aanwaaien omdat we honger hadden en er gegeten moest worden. We hadden niet op Iens gegeken voordat we binnenliepen en daar geen spijt van gehad! Als Nederlander ga je hier misschien niet op culinair avontuur, maar je komt er wel culinair thuis. :)
leon0401 11 augustus 2011 | |
Heerlijk gegeten, vooral de ribeye is aan te raden. Chefkok en gastvrouw zijn zeer gastvrij!Prijs/kwaliteit verhouding is prima in orde...Voor herhaling vatbaar |
Gourmaitre 14 juli 2011 | |
prima eethuis. Geen dikdoenerij maar wel de huiskamerlijke vriendelijkheid. Je ervaart dat de kok in zijn vorige leven slager is geweest. Ruim voldoende vlees, sappig en mals. Een restaurant zonder capsones. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed. |
Ingrid61 13 september 2010 | |
Gemoedelijke sfeervol ingericht restaurant.Met overheerlijk eten en een perfecte en beleefde bediening.Ook goed te betalen.Echt wààr voor je geld!
Monica66 9 juni 2009 | |
Nu twee keer gegeten. Leuk restaurant, met goed eten, maar wat een slechte bediening! Tot twee keer toe waren ze ons vergeten. Toen de kinderen vroegen waarom het zo lang duurde, kregen ze als antwoord dat iedereen op zijn beurt moet wachten. Toen vervolgens mensen die ver na ons waren binnengekomen al aan het hoofdgerecht begonnen en wij het voorgerecht nog niet eens hadden, hebben we nog eens gevraagd. Excuses, was mis gegaan.. Bij het hoofdgerecht duurde het echter weer zo lang. Dit is niet echt handig bij een gezin met vrij jonge kinderen. We gaan er niet meer eten, omdat dit al de tweede bezoek was waarbij dit gebeurde. Als ze iets aan de (jonge) bediening doen, dan komen zeker terug! Want voor de rest is het prima en onze kinderen vinden het er erg leuk. |
Geef zelf je mening over 't Mirakel van Bakkum