Er was behoefte aan een goede tent in deze buurt waar verder niets is, maar het valt nogal
tegen, lunch is redelijk maar het brood onder de uitsmijter is fabrieksbrood. Jammer. Koffie is best goed.
Nu 3 keer gegeten maar blijft jammer dat het iedere keer 'net-niet' is. Jammer omdat het lekker dichtbij zit. Het is een prima tent om wat te drinken of een wafel te eten. Voor lunch en diner is de prijs/kwaliteitverhouding echter zeer slecht. Dit keer een kaasfondue geprobeerd (heel gerecht). Het was een kaasfondue met alleen Hollandse kazen, de smaak was flauw. De portie was betreurend voor 14 euro. Ter vergelijking: bij een ander restaurant in Utrecht zou dit een half gerecht zijn en bij een volledig gerecht krijg je een groot bord vol groenten en een ruime pan. Je kreeg 6 stukjes groenten en een heel klein pannetje kaas. Brood was er wel genoeg. De kaasfondue werd niet warm gehouden, dus koelde heel snel af. Het toetje: het kaasplankje en de creme brulee waren prima. De fles witte wijn was precies op temperatuur bij het uitserveren, maar door wijnkoeler werkte niet goed en de wijn was bij het 2e glas al te warm. Omdat wij de kaasfondue niet lekker vonden kregen we een kop koffie aangeboden. Deze verscheen echter gewoon op de rekening. Kortom, voor ons geen restaurant om te dineren voor een dergelijke prijs.
Ik ben van de week samen met mijn vriend en mij opa en oma uiteten geweest bij De Kleine Baron.
We hebben heerlijk gegeten, omdat we wat haast hadden konden we alleen een hoofdgerecht nemen.
We hadden 1x de steak 1x angus beef burger en 2 x de kalfshuisstoof,
En zeker de complimenten voor de kalfshuisstoof, deze waren zeer lekker!!
De beef burger en de steak waren ook zeer uitstekend!
Wat we ook zeer leuk vonden was dat de eigenaar even een praatje met ons kwam houden!
TOP!
Dus we komen zeker terug maar dan voor een 3 gangen menu! En ook om de lunchkaart is uit te proberen!!
Ik vind de Kleine Baron over gewaardeerd. Het ziet er gezellig uit en je denkt 'leuk zo'n restaurantje in de buurt' maar het eten valt daar erg tegen. Een kalfsvlees dat zo taai en smakeloos was, dat je zeker weet dat het geen jong dier meer is. Wanneer je er dan een opmerking over maakt naar de bediening wordt hier niets mee gedaan. Dat is erg jammer, ik vind ze daarom erg duur en niet de moeite waard. Voor een lekker biertje en een bakkie koffie buiten zijn ze prima.
BIj de kleine baron gegeten tijdens de vegetarische week, we waren zeer teleurgesteld over de kwaliteit. Thuis koken we vele malen beter/lekkerder! Als afsluiter kaasplankje gegeten, oud en ingedroogd.
Geef zelf je mening over DeKleineBaron eten & drinken