sport1 5 april 2012 | |
Afgelopen woensdagavond naar Luna Rossa geweest bij het O.L.V plein om de hoek. Geweldig mooi zaakje met uitstekend ambachtelijk ijs. Prijs vind ik evenredig aan de kwaliteit EN de varieteit van smaken zie je nergens anders in Maastricht. Vriendelijke dame hielp me uiterst correct met ook nog de kennis van alle smaken en benodigde uitleg. Ok...als het druk is zal hier misschien minder tijd voor zijn maar toch....Tot binnenkort maar weer! |
Proever56856 5 oktober 2011 | |
Echt supergoed overheerlijk ijs. Natuurlijke smaken en mooie bakjes. De winkel zelf is echt ook heel mooi met de open vitrines en de mooi gepresenteerde ijssoorten. Ik ga er iedere keer as ik in Maastricht ben speciaal een ijs halen, een attractie opzich! |
Jes22 28 november 2010 | |
Ijs is lekker,doch niet uitzonderlijk. aankleding ook leuk. Prijs wel redelijk duur en ontzettend onvriendelijke bedienening! Snauwen naar de klanten en ongeduldig worden en dat laten blijken als je niet meteen kunt kiezen tussen al die smaken of iets vraagt over een bepaalde soort.. |
lobster 27 juli 2010 | |
Zelfs de Italianen kunnen nog wat leren van de ijsmaker van Luna Rossa.
rv0987 7 juni 2010 | |
Nou, met de presentatie is niets mis. Hip met rode verlichting. IJs netjes opgedist met passende garnering (gedroogde mango bij het mango ijs, etc). Mooie italiaanse naambordjes bij alle smaken (zorg dus dat je weet dat Fragole aardbeien zijn!). En de prijs past bij deze presentatie. 1,50 euro voor een klein bolletje ijs. Geen kwantum korting bij 2 of meer bolletjes.
Chrisje 16 december 2009 | |
Het lekkerste ijs dat ik ooit gegeten heb, is van Luna Rossa! Het is zelfs lekkerder dan in Italiƫ. Een echte aanrader! |
makanmakan 3 september 2009 | |
Ijs is hier erg goed. Veel verschillende smaken en mooi afgewerkt. Als het puur hier om ging had ik 'Uitstekend' gegeven. Bediening vind ik niet goed. De enige twee dingen wat ze zeggen zijn: 'Bakje/hoorntje' en de prijs. Gelukkig verliezen ze hier geen klanten door, want voor het ijs zal iedereen terug komen. Wat aan de dure kant, maar af en toe mag je jezelf wel eens verwennen. Hier zal ik zeker eens terugkeren op een lekkere zonnige avond. |
vjmpj 5 augustus 2009 | |
reactie op het 'slecht'-bevonden van het ijs:
Fardau 10 juli 2009 | |
Super, super lekker ijs. Beste in Nederland.
jmt 20 juni 2009 | |
eerder gegeven mening verwijderd, erg raar! erg vet erg zoet en erg veel kleur en smaakstoffen, dan ook nog heel klein voor een flinke prijs met arrogant personeel! waarom sommigen mensen hier nog wat hale? mcdonalds heeft ambachtelijker ijs! |
Geef zelf je mening over Gelateria Luna Rossa