KeukenIJssalon
Openingstijden11.00-23.00, dagelijks
Bijzondere kenmerken svh

Proever56856 Proever56856 5 oktober 2011

Echt supergoed overheerlijk ijs. Natuurlijke smaken en mooie bakjes. De winkel zelf is echt ook heel mooi met de open vitrines en de mooi gepresenteerde ijssoorten. Ik ga er iedere keer as ik in Maastricht ben speciaal een ijs halen, een attractie opzich!

Jes22 Jes22 28 november 2010

Ijs is lekker,doch niet uitzonderlijk. aankleding ook leuk. Prijs wel redelijk duur en ontzettend onvriendelijke bedienening! Snauwen naar de klanten en ongeduldig worden en dat laten blijken als je niet meteen kunt kiezen tussen al die smaken of iets vraagt over een bepaalde soort..

lobster lobster 27 juli 2010

Zelfs de Italianen kunnen nog wat leren van de ijsmaker van Luna Rossa.
Het ijs is gewoon perfect en kan niet beter. Bediening is goed, je kan toch ook niet verwachten dat ze met deze drukte met iedereen een praatje gaan houden.

rv0987 rv0987 7 juni 2010

Nou, met de presentatie is niets mis. Hip met rode verlichting. IJs netjes opgedist met passende garnering (gedroogde mango bij het mango ijs, etc). Mooie italiaanse naambordjes bij alle smaken (zorg dus dat je weet dat Fragole aardbeien zijn!). En de prijs past bij deze presentatie. 1,50 euro voor een klein bolletje ijs. Geen kwantum korting bij 2 of meer bolletjes.

Maar is de smaak/prijs verhouding ook in orde? Nee dus. De smaak is niet slecht maar staat niet in verhouding met de prijs. Yoghurt-ijs waar ik geen yoghurt in proef. Terwijl de passievruchten smaak juist zoveel smaak heeft dat het wel smaakstoffen lijkt (moet) te bevatten.

Dit kan zoveel beter (voor deze prijs).

Chrisje Chrisje 16 december 2009

Het lekkerste ijs dat ik ooit gegeten heb, is van Luna Rossa! Het is zelfs lekkerder dan in Italiƫ. Een echte aanrader!

Geef zelf je mening over Gelateria Luna Rossa