1 2 3 4 ... 6 ouder »

bloemenkiosk bloemenkiosk 19 april 2012

Vorige week vrijdag met groep bij de hofnar s' avonds gegeten. Van binnen gezellige, bruin cafe achtige sfeer. Het eten was niet ok. Gewokte varkenshaas met sate: varkenshaas was te droog en niet gemarineerd. Satesaus smaakte naar pindakaas, zonder enige toevoeging van kruiden, waardoor het een erg droge smaak in je mond achterliet. Satesaus kant en klaar uit een pot, dat je zo kan verwarmen smaakt nog beter. Iemand anders had een vleesspies en het vlees rook naar vis. Dit is teruggestuurd naar de keuken, waarop ze nieuw vlees kreeg. Doordat het niet superdruk was, kon ieder van ons apart bij de kassa betalen. Dit was erg handig, omdat ieder alleen groot geld bij zich had.

Millaard Millaard 25 maart 2012

Ambiance, sfeer en kwaliteit van de keuken is prima. Maar absoluut belabberd is de snelheid van service. Met 5 personen een hoofdgerecht en een dessert kost bijna drie uur. Het duurt al meer dan dertig minuten om een paar stukjes stokbrood op tafel te krijgen, het hoofdgerecht neemt ruim een uur, het opnemen van het dessert kost nog eens een half uur, dan wederom een half uur wachten en zelfs de rekening neemt ruim 20 minuten. Kortom, met zo'n snelheid kom ik hier niet meer terug, of zij moeten mij de rekening maar nasturen.

Lindaclemens Lindaclemens 16 oktober 2011

Gisteravond echt heerlijk gegeten. Malse kipfilet voor mij en voor mijn zoon een heerlijk stukje varkenshaas. Leuk opgediend, uitstekende bijgerechten. Bediening charmant en uiterst vriendelijk. Zaak oogde heel gezellig en netjes. Het is een EETCAFÉ, geen drie sterrenrestaurant. Vanuit dit perspectief beoordeel ik dit ook. Ik vind daarom een uitstekend meer dan op zijn plaats. Doe wel iets aan de deur naar het terras. Die klemt en blijft daarom onnodig lang open staan. Een tafeltje plaatsen vlak bij deze deur is minder handig met aankomende lagere temperaturen.

Meningovereten Meningovereten 30 juni 2011

De bediening is erg vriendelijk en oplettend. Ze weten ook zeker veel af van wat je besteld.
Het eten is echter niet altijd even lekker, helaas. Mixed grill erg matig.

dion_schrijen dion_schrijen 27 juni 2011

We zijn vanavond bij de hofnar gaan eten. Een absolute aanrader. Hier krijg je nog de service zoalsje hem tegenwoordig zelden ziet. Goede muziek, lekker eten voor een hele goede prijs, sfeervolle ambiance en uitstekende bedienining, voor ons in de vorm van Wendy, die uistekende service bood en erg gezellig was. Wij gaan absoluut weer!

erik b erik b 31 maart 2011

hier een dagschotel gegeten, Prima kipfilet.
Vlotte bediening en ze komen vaak vragen of alles naar wens is.Ook het dagmenu voor 17.50 is prima. Het was een "afgeladen"zaak vanavond.

Erik Dekker Erik Dekker 14 maart 2011

Leuk eetcafé, eten is goed, prijs is goed, scoort op alle punten goed, nergens bijzonder, maar gewoon degelijk

cabootje cabootje 13 januari 2011

Aan de bediening zal het niet liggen..altijd vriendelijke behulpzame mensen. Maar na een aantal keer er te hebben gegeten, moet ik zeggen dat het eten kwalitatief niet aan mijn wensen voldoet. De laatste keer dat ik er zat was met de "visdagen". We waren met zijn drietjes, en hadden alledrie wat anders, en bij alledrie was het niet lekker. Saai, smakeloos en fantasieloos. Wel mocht ik een nieuw gerecht uitkiezen. Maar niet gedaan. Zo zijn ze dan weer wel....

De Poe De Poe 14 november 2010

Het blijft fijn of af en toe hier binnen te stappen. De Hete Kip stond weer op het bord en het was wederom smullen geblazen. Leuke tent om doordeweeks eens rustig met een collega na werktijd wat te eten en drinken. Personeel is altijd vlot en het eten blijft van goede kwaliteit. Heb hier vrijwel nooit een tegenvaller kunnen noteren.

proeverij10 proeverij10 4 oktober 2010

gisteren op de mooie nazomer zondag bij de hofnar op terras gezeten. de zaak zat goed vol. heerlijk gegeten. fijne persoonlijke bediening. kom graag weer lngs. complimenten

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over De Hofnar