KeukenWokken

monchique monchique 4 oktober 2011

Te slecht om ook maar woorden aan vuil te maken. De show was oke maar begrijp niet dat mensen die zo goed zijn daar willen op treden het was een oude onverzorgede bende. Het eten was bedroevend en het personeel liep als een kip zonder kop rond te rennen. Geen aanrader !!!!!!!!!!!!!!!

Anacha Anacha 4 oktober 2011

Ook wij waren via de vakantieveiling gekomen. Het was de 1e avond (26/9) dus ik hoop dat het restaurant er van geleerd heeft.

Alle lof voor Rob en Emiel met hun goede show en dat zal onder deze omstandigheden (slechte sfeer, ontevreden mensen) niet makkelijk zijn geweest.
Het was zeker geen wokbuffet wat we verwacht hadden maar ik moet wel zeggen dat het eten dat er wel was wel van goede kwaliteit was.

Proever39694 Proever39694 27 september 2011

Is meer geschikt voor feestavonden. Restaurant is zeer matig.bediening slecht als het druk is !

mmalapierre mmalapierre 27 september 2011

Wij hadden via vakantieveiling.nl een arrangement avond met Rob en Emiel gewonnen. Voor weinig geld dachten wij een leuke avond te hebben met "simpel/makkelijk" wok eten. Natuurlijk verwacht je dan geen culinair hoogstandje, maar dit sloeg echt alles! Van wokken was zeker geen sprake.

Wat betreft de organisatie en show betreffende Rob en Emiel valt niets om te klagen, de duo deden netjes hun show op een krakkermikkerige podium... Die hebben echt hun beste beentje voor moeten zetten, want als wereldberoemde en bekende Nederlanders moet je wel je ogen uit je kop schamen als je "daar" op zo`n podium je show moet geven.

Het wok diner zou rond 20.00 uur beginnen. Maar dit bleef uit. Rond 20.45 uur werden we bij elkaar geroepen om naar de eerste show te gaan (!) Zonder eten dus...
Na een half uur show werden we terug het restaurant in gestuurd. Als uitgehongerde vee in een te krappe koeienstal moest iedereen maar wat van het zeer simpele Chinese buffet wat te eten bij elkaar schrapen. Gelukkig had iedereen het schaamrood op zijn kaken, want het was echt een zeer genante vertoning!
De malle (Spaanse) cheffin die daar rond huppelt, weet totaal niet wat organiseren is en leeft in een andere wereld.
Rond 22.00 uur werden we weer meegenomen naar de warme en muffe zaal waar de indrukwekkende show van Rob en Emiel werd voort gezet. Ons werd gezegd dat we na deze show de 2e gang van het WOK diner gepresenteerd zouden krijgen. Als klapper op de vuurpijl na de spetterende show troffen wij een uitgestorven buffet aan, die al grotendeels was verorberd door de vorige groep. De verlichting cq warmtelampen van het buffet waren al uit.
In een hoekie stond een zeer karig fruit buffet gepresenteerd deze bestond uit blikfruit en HELE SINNASAPPELS. Wat een feest!
Daar moesten we het maar mee doen.

Echt te schandalig voor woorden. Er waren meerdere gasten die letterlijk en figuurlijk uit hun sloffen schoten. Ik kon ze geen ongelijk geven (...)

Sfeer was ver te zoeken en de zalen waren erg vervallen.
Veel achterstallig onderhoud.

NB: In groepen gaat u of eerst eten of naar de show.
Je eet dus niet gezellig en kijkt ondertussen naar een show of iets in die trant.

duveltje duveltje 26 september 2011

We zijn hier vandaag geweest, door een arrangement van Vakantieveilingen, het was een enorme teleurstelling. Er waren veel te veel mensen (zeker twee keer meer dan ze aan konden), het personeel was onbeschoft, het eten slecht georganiseerd, ze halen gewoonweg meer mensen binnen dan verantwoord is. Een beetje sla wordt hier gepresenteerd als voorgerecht, hoofdgerecht heeft niets met wokken te maken (afhaalchinees), en gemengde vruchtjes uit blik (mandarijn, ananas, perzik, lychee) werd aangeboden als derde gang. Om 23.00 moesten er nog mensen aan de laatste gang beginnen (niet vreemd dat veel mensen die dan ook oversloegen).
Een afknapper en afrader.

Geef zelf je mening over Boedha Wok Grill Tipanyaki

MaandagGesloten