Gisteren gegeten hier met 4 personen. Het restaurant ziet er misschien wat ouder uit maar het is supergezellig en knus ingericht. Inderdaad wel wat kleine tafels maar dat stoort verder niet. Het eten was werkelijk heerlijk. Alle dingen die we aangekruisd hebben waren super met als toppers gamba's van de plaat, lamsrackjes, ossehaas met sesamzaadjes en de kippenvleugeltjes. Werkelijk om je vingers bij af te likken. De toetjes ook erg lekker en alles voor een goede prijs. Kortom ik heb gister een heerlijke avond gehad en ik kom zeker terug!
Enorm lekkere tapas tegen een ongekend lage prijs (+- 18 euro.)Je krijgt steeds een menulijst waar je p.p. steeds twee tapas mag aankruizen. Daar zitten ook heerlijke salades / crostini / patatjes bij. Je mag hapjes bestellen zo veel keer als je zelf wilt en ze zijn stuk voor stuk heerlijk!
Heerlijk gegeten met een grote groep. De bediening was aardig en erg snel, we zijn niets tekort gekomen. De inrichting is erg gezellig, zeker voor herhaling vatbaar!
We probeerden het op een donderdagavond na een eerder echec op zaterdagavond. Toen zat de tent ramvol en kregen we een voor ons vieren veel te klein tafeltje bovenop een gezelschap met veel kleine kinderen. Nauwelijks ruimte om je te bewegen en gekrijs in je oor. Daarom verlieten we toen de tent nog voor we gegeten hadden. Deze donderdagavond was het rustiger en dus schoven we aan. het systeem is simpel: je eet zoveel als je wilt voor een eenheidsprijs (17,50 wo/do, 18,50 vr/za/zo). Je krijgt een lijst waarop je steeds vier gerechten kunt aankruisen. De gerechten waren redelijk tot goed van kwaliteit, dus is er sprake van een redelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Maar om te zedggen dat ze lekkerder zijn dan in Spanje....
De ambiance heeft de charme van een oude voetbalkantine met een vreselijke akoestiek! Waard om eens te proberen, maar wees voorzichtig in het weekeinde: het kan dan erg druk en rumoerig zijn.
Ik weet niet waar Maaike gegeten heeft, volgens mij in een ander restaurant. De tapas waren heerlijk en heel divers, ik heb een spaanse moeder en weet hoe tapas moeten smaken.
Vindt het zelfs lekkerder als in Spanje, waar ik voor mijn werk ook veel ben. Heerlijk ongedwongen sfeer en vriendelijke bediening,voor een hele schappelijke prijs.