| Activiteiten | Brasserie, High tea | |
| Keuken | Vis, Vegetarisch, BBQ/grill, Tapas/mezze, Pannenkoeken e/o poffertjes, Frans, Spaans, Internationaal & Wild | |
| Gemiddelde menuprijs | €30.00 | |
| Openingstijden |
| |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
We hebben hier met vier personen geluncht. De helft van de groep was tevreden, de andere helft niet. Dat kwam onder andere door een zeer vette pannenkoek ("tja meneer, zo maken wij hem gewoon") en een vrij droog broodje geitenkaas. Verder best een leuke lunchkaart, dus eigenlijk erg jammer dat deze gerechten wat tegenvielen.
De Grachtenhof is een prachtige locatie midden in Giethoorn. Er is aandacht besteed aan de inrichting en het terras en dat is te zien.
Op een van de warmste zomerdagen het zomermenu gegeten; salade met zalm vooraf, een flinke biefstuk als hoofdgerecht en ijs met bosvruchten na. De eenvoudige salade was prima. Een heerlijke biefstuk, lekker sappig en groot. Het dessert niet heel bijzonder maar best ok. Kortom lekker gegeten voor een schappelijke prijs (29 euro). Ik begrijp de eerdere reviews dan ook echt niet, maar misschien is er de afgelopen 2 jaar veel veranderd. Modern aangekleed terras, lekker in de ondergaande zon gezeten.
Gegeten op: 17 augustus 2012.De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Met Hemelvaart hier even gezeten voor een koffie met iets lekkers. Druk restaurant, snel aanwezige bediening, die daarna iedere keer vergat dat wij er zaten. Uiteindelijk werden we wel geholpen, maar niet erg vriendelijk. De wafel met warme kersen was er wel snel, maar was niet lekker. Taai en leek opgewarmd in de magnetron. Wij gaan hier niet meer terug!
Hier op zondag 5 september geluncht. Prettig simpel restaurant met een supersnelle bediening.
Eten is voor een toeristenplaats goed en redelijk van prijs. Broodjes zijn smaakvol en goed verzorgd. Ook de pannenkoek was goed gebakken en dik belegd met kaas en spek.
Vandaag er gegeten. De wachttijd was meer dan een uur. We waren niet de enige die zo lang moesten wachten. Dit schiep wel een band met de andere gasten die hun ergernis en verbazing uitspraken. Bestelde een halve liter bier, kreeg echter 0,3 liter. Later werd een biertje wel op de bon gezet maar nooit geleverd.
De entrecote die we kregen was doorbakken. Drukte kan geen excuus zijn, want alleen het terras was op deze zonnige dag voor driekwart gevuld, binnen zat niemand.
Schrijf zelf een recensie over De Grachthof
Schrijf hieronder je recensie over De Grachthof. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 11:00 - 22:00 |