Een schoolvoorbeeld van eerlijk en heerlijk eten en drinken voor een aantrekkelijke prijs.
Het is er klein en wil je op lunchtijd terecht kunnen, moet je reserveren ander vis je achter het net. Niet zo vreemd want je weet niet wat je meemaakt, zo lekker. Alles ziet er lekker uit en is lekker, kortom denk in superlatieven, je zult niet teleurgesteld worden.
De toilet is heel groot in verhouding maar superschoon.
Voor het totaal een welverdiende 10+.
Deze kleine lunchroom is onze 'stamkroeg'. De ene keer voor de heerlijke koffie met (zelfgemaakt) gebak, de andere keer voor de lunch. De luxe Portugese broodjes zijn zeker voor de grote eter een aanrader. Verse vruchtensappen, shake's met vers fruit alles direct en vers klaargemaakt. De moeder en dochter die deze zaak runnen zijn aardig. En de prijs... het duurste broodje is 5,95. Heel veel eten voor een redelijke prijs. Wel reserveren!
Al verschilende keren hier geluncht en een high tea gehad. Altijd weer geweldig. Klein en knus restaurantje waar je ook nog leuke en lekkere kadootjes kopen kunt. Gezellige sfeer en helemaal niet duur. Heerlijke broodjes en grote keuze. Gastvrouw altijd even vriendelijk. Kortom: dit mag je niet missen!