KeukenEetcafé

xxDeesjexx xxDeesjexx 11 januari 2012

Heerlijk geluncht. Ik had de wrap, heerlijk gevuld met van alles wat lekker is ;-) Mijn tafelgenoten hadden salede die er ook goed uitzag en lekker smaakte.
Avondeten hoefde niet meer!

G en J G en J 13 november 2011

Indisch broodje van de maand met taugé, geen taugé te vinden. Geen excuses hiervoor, maar toen ik er wat van zei werd er als antwoord gegeven, dat de taugé niet goed meer was. Zég dat dan meteen! Mijn lief had een hard broodje met tonijnsalade, schandalig hoe weinig daar op zat voor die prijs. Het was dun belegd aan één kant en hij had meer salade op zijn bord dan tonijn. Nadien bij verschillende andere zaken heeft hij de tonijnsalade gegeten, maar die van hier was echt vétte pech!!!!! Och, wij krijgen nooit klachten hierover werd er gezegd. Geef toe en doe wat aan de rekening. Wij komen er al jaren.
Nu moet ik zeggen dat het niet Bas was die dit gemaakt had hoor, want die kan lekkere saté maken.

Jannetta Jannetta 16 mei 2011

heerlijke ten om even ongedwongen bij te kletsen met vrienden, of het vieren van een klein feestje. hapjes zijn altijd erg lekker

Proever35732 Proever35732 8 februari 2010

Ik heb hier nu meedere keren gegeten en elke keer verbaas ik me weer over de gezelligheid van de bediening, de uitgebreide kaart, gerechten die heerlijk zijn(en goede porties!) en-ook niet onbelangrijk-een prima verhouding van kwaliteit en prijs!
Ik kom hier graag terug!

Proever2139 Proever2139 15 maart 2009

Bediening altijd vriendelijk. Een goede lunchkaart, waarvan ieder broodje even lekker is (heb ze allemaal uitgeprobeerd). En de sateschotel, die is fantastisch! Zeer goed gegrild vlees.

Geef zelf je mening over scrumpy pub