Xander1966 6 april 2012 | |
Ik kom al jaren bij dit mooie restaurant. Het is eigenlijk altijd goed en op niveau. Het laatste half jaar komt de klad er echter in. De bediening is niet meer ok en als je nu 3x in 2 maanden het menu neemt krijg je exact hetzelfde en de kwaliteit van het eten is echt minder dan voorheen. Beste Sieberen doe er iets aan. Je hebt zo'n mooi restaurant, hou het ook zo!! |
marcelutrecht 19 maart 2012 | |
Vorige week op een maandag (zonder reservering) langs geweest. Vriendelijk ontvangen en heerlijk gegeten. De gerechten waren met zorg en kundigheid bereid. De dames van de bediening zijn spontaan, attent en informeel. Erg leuk dat ze ook kleine flesjes wijn hebben. Ik kom hier graag nog eens terug! |
JeroenKarstens 3 maart 2012 | |
Weer naar ons favoriete restaurant geweest, De Harmonie aan de Westersingel in Rotterdam, deze keer samen met de schoonouders. Het was weer echt top! Ambiance, eten en bediening zijn helemaal goed! We komen graag weer terug!! |
Mootje1970 2 maart 2012 | |
Sinds vele jaren is de Hamonie ons favoriete restaurant in Rotterdam. Perfecte kwaliteit en service. Iedere keer zijn we weer onder de indruk en is het een topavond. Vanavond met vrienden gegeten, en ook zij vonden het fantastisch. Nu alweer zin in de volgende keer b
Dutchman 20 februari 2012 | |
De keren dat we er aten was het prima. soms gingen prijs en kwaliteit een beetje scheef. Hoewel dat natuurlijk voor iedereen anders zal zijn. |
Pieter75 11 februari 2012 | |
Een ware teleurstelling. Waar de positieve reacties vandaan komen is in mijn ervaring werkelijk een raadsel. Een groep van 10 personen kan noch de keuken, maar vooral het personeel niet aan. Werkelijk, een stuk plastic in het eten? En dan geen enkele reactie daarop geven, excuses maken daarvoor is toch op z'n minst op z'n plaats? |
elellen 20 januari 2012 | |
Zaterdag 7 januari hier gegeten, ter ere van ons 23jarig huwelijk.Het was een feest voor alle zintuigen.Tonijn met soja-ijs, patrijs op wel 7 manieren verwerkt, heilbot met boerenkool en als absoluut hoogtepunt in presentatie:ratte-aardappeltjes met artisjok, aardpeer en nog meer lekkers.Heerlijke wijnen, uitstekende bediening, een hartelijk welkom.En af en toe een glimp achter de schermen wanneer het luik van de pas openging en we zeer bedreven kokshanden quatre-mains zagen uitvoeren om de borden mee te kunnen geven.Dank,
hendrikWillem2 16 januari 2012 | |
Zaterdag 14 januari j.l. gegeten in de Harmonie, 4 gangen menu met wijarrangement.
MarcovanDijck 6 januari 2012 | |
Op Kerstavond met een party van 6 hier gegeten. Eigenlijk altijd goed. Goede sfeer. Bediening viel deze keer wat door de mand: niet vriendelijk (genoeg) en wat stijfjes. Jammer, want de rest war weer prima in orde. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Aanrader is de zeeduivel! |
Lindec 24 december 2011 | |
Mooi en lekker eten. Het is minstens 8 jaar geleden dat ik hier voor het laatst was en wat ik me herinnerde was het lekkere, zelfgebakken rozemarijnbrood dat vooraf geserveerd werd. Dat doen ze nog steeds, met lekkere boter en zwarte olijventapenade erbij. Vooraf zachte, malse gebakken ganzenlever met appelcompote en op een gebakken briochebroodje. Perfect van structuur, had iets hoger op smaak gemogen en zeer mooi gepresenteerd. Daarna de steak tartare van hert met avocado. Lekker, ook weer: had iets hoger op smaak gemogen. Een bordje kaas na, koffie met lekkernijen. Wij heben erg lekker gegeten. En ik kom sneller terug dan pas over 8 jaar.
Geef zelf je mening over De Harmonie