Adje1 12 mei 2012 | |
Prijs-kwaliteit verhouding staat hier zwaar onder druk. Voorgerecht langoustine met structuren van biet is met 1 klein garnaaltje wel erg mager. Vitello Tonnato geserveerd als carpaccio is op zich een grappig idee. Maar het doet echt te kort aan de superieure eenvoud van het oorspronkelijke gerecht. Sla en kaas voegt aan de vitello niets toe, de plakken kalfsvlees zijn te droog en romige tonijnsaus is ver te zoeken en vertoont zich als een dun laagje tonijn mayonaise onder het vlees. Dat moet echt beter! Van de drie bereidingen van Texels lam komen er twee behoorlijk uit de verf. De spareribs van het lam bezwijken onder te veel en veel te zoete coating van sojasaus (?) en sesamzaad.
lievelise 20 februari 2012 | |
Afgelopen zaterdag bij Oude Post gegeten, Het was heerlijk, de gerechten van uitstekende kwaliteit en mooie smaakcombinaties. Vooral prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Ga hier zeker vaker eten!! |
lekkerbekje66 23 januari 2012 | |
Vorige week gegeten bij Oude Post, bediening zeer vriendelijk en kundig. Eten was erg goed, vlees top bereid, groenten super op smaak en de spitskool smaakte ook naar spitskool. Al met al een gezellige avond gehad met erg goed eten. Even voor de beteren omliggende restaurants ; Wakker worden !! |
thw 6 januari 2012 | |
Gisteravond voor de 2e keer gegeten bij de "nieuwe" Oude Post.
Proever55352 6 januari 2012 | |
On-Renkums heerlijk gegeten!
Janneke020 26 december 2011 | |
Op 1ste kerstdag gegeten bij de nieuwe eigenaren van De Oude Post. Het is mooi om te zien dat de broers echte horecamensen zijn. De chef heef gewerkt bij en met Sergio Herman (Oud Sluis en Pure C) en heeft echt uitgepakt op deze avond. Het was absoluut sterwaardig, en het mooie is dat de reguliere menukaart toegankelijk en kwalitatief is. De service van het bedienend personeel was super. Ze genoten zichtbaar van een succesvolle en gezellige avond. Hier kom ik zeker terug! |
dré1 26 december 2011 | |
Heel simpel: wij hebben ster-waardig gegeten. We komen zeker terug en hopen dat Renkum en omgeving dit hoge niveau van koken weet te waarderen. |
Gabriell 3 december 2011 | |
Blij verrast, sfeervol, prettige atmosfeer en echt lekker eten. Waar voor je geld. Wij hadden het menu en het was echt heerlijk. Geen minpuntje te vinden alleen plussen. Verder niks, gewoon goed. Wij komen terug. Nieuwe eigenaren! Alle slechte recenties zijn van de vorige eigenaar! |
PeterProef 3 december 2011 | |
Nieuwe eigenaren (kok van PureC, restaurant van Sergio Herman in Cadzand). Uitstekend gegeten, prima prijs/kwaliteit verhouding, goede bediening, mooi nieuw restaurant. Aanrader, wij hebben alweer gereserveerd voor de volgende keer! |
MOOIZbyMo 2 december 2011 | |
Ontzettend goed gegeten gisteren. De borden zijn fantastisch opgemaakt en de smaken zijn voortreffelijk. Alle superlatieven zijn op hun plaats. Complimenten. Ook wij komen zeer zeker terug. Monique
Geef zelf je mening over Grandcafé Oude Post