Vorige week gegeten bij Oude Post, bediening zeer vriendelijk en kundig. Eten was erg goed, vlees top bereid, groenten super op smaak en de spitskool smaakte ook naar spitskool. Al met al een gezellige avond gehad met erg goed eten. Even voor de beteren omliggende restaurants ; Wakker worden !!
Gisteravond voor de 2e keer gegeten bij de "nieuwe" Oude Post.
Heerlijk!!! Aanwinst voor Renkum. Enthousiaste bediening.
Goed bezet op een donderdag, goed teken.
On-Renkums heerlijk gegeten!
Je kunt merken dat de kok bij Oud-Sluis heeft gewerkt: heerlijk eten en dat de familie-binding met dit oude postkantoor er is: ondanks de drukte tijd voor een praatje. Top!
Op 1ste kerstdag gegeten bij de nieuwe eigenaren van De Oude Post. Het is mooi om te zien dat de broers echte horecamensen zijn. De chef heef gewerkt bij en met Sergio Herman (Oud Sluis en Pure C) en heeft echt uitgepakt op deze avond. Het was absoluut sterwaardig, en het mooie is dat de reguliere menukaart toegankelijk en kwalitatief is. De service van het bedienend personeel was super. Ze genoten zichtbaar van een succesvolle en gezellige avond. Hier kom ik zeker terug!