| Keuken | Internationaal |
| Gemiddelde menuprijs | €50.00 |
| Minimum menuprijs | €29.50 |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
grutters 15 mei 2012 | |
Afgelopen zaterdag met 7 personen hier gegeten. De ontvangst was hartelijk, de ronde tafel perfect en over het eten en de bijpassende wijnen alleen maar lof. |
Proever41414 26 mei 2011 | |
Afgelopen weekend hier weer gegeten met 3 personen. Chef Hans Drost kan echt subliem koken en zijn vrouw Lineke voorziet de gerechten van heerlijke wijnen. Na een heerlijke amuse, waarbij zelfs daar fantastisch rekening was gehouden met het vetbeperkte dieet van mijn vrouw een overheerlijke groene asperge risotto met een echt krokante zwezerik gegeten. Aan het laatste herken herken je de ware kok. Mijn partner een heerlijke aangepaste canneloni. Daarna overheerlijke Surf en Turf, Lamschenkel (buiten de kaart om) en 2 bereidingen van Veluws reebok. Desserts, koffie en een begeleidende Merlino Dolomiti maakten het af. Geen wonder dat dit restaurant vandaag de zeer terechte 4e positie mag innemen in de culinaire rubriek "Over de Tong" in de Gelderlander. |
m27659 12 november 2009 | |
Heerlijk gegeten leuke kaart met menu en veraasingsmenu
Tante Pollewop 5 oktober 2009 | |
Een rustig restaurant met een mooie kaart, maar wij konden niet kiezen. Dus een verrassingsmenu. Goede keuze: heerlijk! De bijpassende wijnen zijn echt een aanrader. Het is niet goedkoop, maar het eten en de wijnen zijn dan ook zeer goed. De bediening is vriendelijk en attent. |
JosenDaphne 17 september 2009 | |
De 1e keer (zakelijk) gelunct op een dinsdag waarop men eigenlijk gesloten is maar de kok heeft de keuken opengegooid en prima gepresteerd.
Geef zelf je mening over La Casquette