| Keuken | Pizzeria & Italiaans |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Ook wij hebben pizze gekregen die geheel overdekt waren met veel te zoute kaas en ook nog drassig waren. En met alleen een : "we zullen dit doorgeven aan de keuken" help je de klant ook niet veel verder. Dit is jammer, want de inrichting van de zaak was OK. En wellicht andere maaltijden ook.
Gegeten op: 1 augustus 2012.
Wij hebben hier helaas een teleurstellende ervaring opgedaan. De pizza's waren bedolven met kaas, waardoor je de andere ingrediënten niet meer zag en niet meer proefde. Ook was het zeer vet daardoor. Ze verkopen pizza's op de ouderwetse manier, geen lekkere knapperige pizza's uit een houtgestookte steenoven.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Altijd weer genieten bij Simon! heerlijke pizza's en vleesgerechten, als we ergens anders zijn geweest verlang je gewoon weer naar de Ponte!
En weer lekker gegeten in de beste pizzeria die ik ken! De Piero is en blijft een top pizza!
Tot snel!
Dit is geen pizzeria. Pizza drijfnat. Geklaagd, reden volgens de kok was dat ze verse groenten gebruikte. Ohja!
Schrijf zelf een recensie over Pizzorante Ponte Vecchio
Schrijf hieronder je recensie over Pizzorante Ponte Vecchio. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.