7.0
7.5

griebels griebels 11 september 2010

Bezocht op een zaterdagavond in september 2010. Het was zeer rustig, geen mensen in het restaurant en een handjevol mensen op het terras. De indeling van het restaurant is totaal onlogisch, je verwacht een soort van Subway/Chipotle setup, waarbij je eerst je eten samensteld en het dan betaald bij de kassa. Zo is het restaurant ook ingedeeld. Maar in tegenstelling daarvan werden we meteen doorgestuurd naar de kassa, waar je dan meteen je bestelling en betaling moet doen. Zeer "handig", want bij de kassa hangt natuurlijk geen menu. Ondanks dat het er zeer rustig was, hebben we 25 minuten op ons eten moeten wachten. Van Quick-Service was dus niet echt sprake.

Ik ben best een fan van goed bereide Tex-Mex en een Tex-Mex outlet in Maastricht was dan ook best welkom, ik had gehoopt een adres te hebben gevonden. Helaas is er niets goeds te melden over het eten hier. Ik had een Burrito met Steak en een Cheese Nachos:

- De Burrito: als ik een burrito bestel, dan verwacht ik ook een burrito; zo'n lange, dichtgevouwen/gerolde wrap. Wat ik kreeg was geen burrito, maar een bijna vierkant pakket in alu folie (ik verwachte dus een goed opgewarmde "burrito"). Afgezien van de vorm was de vulling nog slechter. Het geheel was nauwelijks warm en de vulling volledig smakeloos. Het vlees was taai en van kaas of saus was weinig te bekennen. Wel was het ding een enorme opgevouwen deegklomp (te grote wrap gevouwen in een klein pakket). De prijs van bijna 7 euro dat men hiervoor durft te vragen vind ik ronduit schandalig.

- De Nacho's: Ik snap niet dat je zoiets durft te serveren. Er staken twee totaal verkoolde nacho's uit mijn kommetje. De rest was een smakeloze mish-mash van slappe nacho's, wat bonen en slapgekookte sour cream. De beloofde jalapeno's heb ik niet kunnen vinden, maar misschien waren die samen met de rest tot een grote brei gekookt. Als sides zaten er nog wat gezouten "Nacho's" bij, of beter gezegd, taaie, smakeloze vet-driehoekjes met wat zout erop. De slechtste nacho's die ik ooit heb gegeten. Samengevat: smakeloos en overpriced.

Het decor is modern. De inrichting strak en de huisstijl doet je denken dat er nog 3000 andere Burrito Bars op deze planeet zijn. Aan de inrichting zal het dus niet liggen.

Proever78459 Proever78459 5 maart 2010

Meer dan tevreden! Ik ben al eerder bij Burrito Bar geweest voor de lekkere burritos maar het is leuk om te zien dat ze de kaart flink hebben uitgebreid. Nog meer smulgerechten! Ik kan niet wachten totdat ik met mijn coronaatje en pittige bite straks weer op het terras mag zitten.

fritzemeier fritzemeier 23 december 2009

Eten was smaakloos.
De burritos waren bijna alleen gevuld met rijst en bruine bonen en als je een stukje kip tegen kwam (kip burrito) was deze totaal smakeloos.

De frietjes waren enorm zout, zodat je mond helemaal krom trok. Ook niet bepaald aangenaam.

Als klap op de vuurpijl waren de nachos oud en smakeloos.

Gelukkig waren de gerechten wel op elkaar afgestemd, maar helaas wel in negatieve zin. Kortom dit was een eenmalig iets en wij komen ook zeker niet meer terug.

R.V. R.V. 2 juli 2009

Misschien heeft BB een slechte dag gehad, maar het was niet zo geweldig als die in de andere reviews geprezen wordt. De prijs kwaliteit verhouding klopte helemaal niet. De burritos waren flauw en de vlees, erg taai. De bediening on the other hand waren wel ontzettend aardig, en vriendelijk. Jammer van het eten; ik ben gek op Mexicaans eten maar dit is voor de herhaling helaas niet vatbaar.

kimball kimball 3 augustus 2008

De hartelijke service draagt bij tot een plezierige sfeer naast al het lekkers. Het enthousiasme straalde van de dames af. Goede zaak!

Proever78459 Proever78459 21 juli 2008

Echt top dat ze nu een quick service restaurant hebben in "Mexicaanse sferen", zoals ik ook in San Francisco heb gezien. Het eten is supervers, veel en lekker. Het is leuk om te zien dat het eten voor je wordt klaargemaakt terwijl je wacht; ik wist niet dat er zoveel ingredienten in een burrito konden... en dat voor zo'n schappelijke prijs! Ik ben verslaafd! Trouwens, de inrichting is ook super, vooral de tekening op de muur (komt ook terug in het logo!) en de levensgrote foto's van het Mexicaanse straatleven. Burrito Bar is voor mij de plek om snel, gezond en lekker (!) te kunnen eten; een aanrader voor iedereen!

Geef zelf je mening over Burrito Bar