Prima eten, vriendelijke bediening en ook de rekening viel niet tegen. De nagerechten verdienen een speciale vermelding: we hadden allemaal een ander dessert besteld, maar alle waren echt even heerlijk.
Niet een zaak voor een sjiek diner, maar gewoon om lekker te eten en een leuke avond te hebben.
Gezellig restaurant, lekker eten en vrolijke bediening. Vooral met zon is het terras echt een aanrader! Ook de nieuwe culturele vrijdagmiddagborrel LINKs is een goed initiatief! Dus in ieder geval weer tot vrijdag!
Afgelopen weekend een heerlijke dagschotel op bij Grand Café Furore. Mijn vriendin koos voor de dagschotel vis en ik voor de dagschotel vlees. Beide gerechten waren goed geproportioneerd en lekker. Ook de bediening was erg vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!
Afgelopen zondag gegeten bij deze top-tent! Van het begin tot het eind was het een aaneenschakeling van heerlijke gerechten. Waar krijg je nog een amuse? Dit kietelt de zintuigen om verder te gaan met de volgende gerechten. Geweldige bediening en fantastische keuken omlijst door passende lounge-muziek; kortom iedereen moet een keer lekker komen eten bij Furore :-)