6.5
6.8

1 2 3 ouder »

mirjam010 mirjam010 21 februari 2012

We kwamen op zondagavond. Hoewel de bediening deed wat ze moest doen, was het niet enthousiast. De carpaccio die we bestelden was erg dik gesneden, en helaas overheerste de smaak van citroensap, de tweede gang was perfect. Het vlees was heerlijk mals. De bijgerechten waren redelijk.

burton burton 31 januari 2012

Wij komen hier minimaal 1 keer per maand. Beste spare ribs die ik ooit gegeten heb ( al zal niet iedereen dat vinden)
De sfeer is ongedwongen en de bediening okay.

Hightec Hightec 25 januari 2012

Prima simpel restaurant. De spare-ribs wijken iets af van de standaard spare-ribs zoals je ze waarschijnlijk kent. Iets droger, met minder vet en meer gekruid. Daarover zijn de meningen verdeeld. Ik vind het de lekkerste spare-ribs die ik ooit ergens heb gegeten, terwijl anderen in ons gezelschap liever " normale ribs" (denk de beertjes restaurants enzo) wilden.

Verder alles in orde maar eigenlijk niets noemenswaardig. Interieur is ok, bediening zei niet zoveel. De prijs was redelijk.

yoroen yoroen 5 september 2011

Goede atmosfeer, heerlijk eten, alleen de bediening had beter gekund.

Erik Dekker Erik Dekker 27 augustus 2011

Prima tentje, lekkere spare-ribs en een gezellige sfeer!!

Arno666 Arno666 2 mei 2011

Op een zaterdagavond met 8 man gegeten hier. Verschillende soorten vlees geproefd. Alle soorten vlees smaakte goed, behalve de spareibs. Hier zaten hele en halve peperkorrels op, dus bij iedere hap proefde je de peper. Dit kan toch niet echt de bedoeling zijn? Spareribs hebben we teruggegeven aan de bediening, maar kregen niets anders aangeboden...

Het 2e portie brood kregen we te laat, ondanks dat we tijdig duidelijk aangaven dit tijdens het voorgerecht wilde hebben, moesten we er 2maal omvragen en nog te laat.

Zoete witte wijn was niet zoet, maar aan de zure kant. Fles te lang open laten staan?

Bediening is niet attent en niet vriendelijk, zelfs arrogant. Jammer, want de steaks, entrocots, carpaccio en tomatensoep waren qua smaak wel prima. Toch gaan we niet meer terug.

rudino rudino 20 november 2010

lekker spareribs en soep in een vriendelijke sfeer, prima plek om bij te praten met vrienden

LennyK LennyK 26 oktober 2009

Het eten is hier altijd uitstekend, maar ik heb het idee dat de sfeer de laatste tijd een beetje achteruit gaat. Hoe dit komt weet ik niet, maar volgens mij is er een muur wit geverfd die eerst donker was, waardoor het een echte bruine kroeg leek. Maar after all blijft het eten super! Lekker vlees en goede frieten.

Proever77834 Proever77834 26 april 2009

Tijd niet gegeten in Granny's. De kwaliteit is wel achteruit gegaan. De porties waren kleiner!
Het vlees was goed gegrild en smaakte lekker. De gegrilde zalm was niet gaar. Een paar kleine koude aardappeltjes op een veel te groot bord. De patat in een vies rieten mandje.
De bediening was erg stug en onbeleefd. Je voelde je er niet erg welkom.
Deze zaak gaat achteruit.
Stuur de bediening naar een gastvriendelijkheidscursus!!

Reef Reef 4 april 2009

Ik ga hier minstens een keer per maand spare-ribs eten. Zonder uitzondering zijn ze altijd lekker. De grill geeft net dat beetje extra smaak aan het vlees. Een aanrader voor iedereen die van goed en veel vlees houd.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Granny's Grill