mirjam010 21 februari 2012 | |
We kwamen op zondagavond. Hoewel de bediening deed wat ze moest doen, was het niet enthousiast. De carpaccio die we bestelden was erg dik gesneden, en helaas overheerste de smaak van citroensap, de tweede gang was perfect. Het vlees was heerlijk mals. De bijgerechten waren redelijk. |
burton 31 januari 2012 | |
Wij komen hier minimaal 1 keer per maand. Beste spare ribs die ik ooit gegeten heb ( al zal niet iedereen dat vinden)
Hightec 25 januari 2012 | |
Prima simpel restaurant. De spare-ribs wijken iets af van de standaard spare-ribs zoals je ze waarschijnlijk kent. Iets droger, met minder vet en meer gekruid. Daarover zijn de meningen verdeeld. Ik vind het de lekkerste spare-ribs die ik ooit ergens heb gegeten, terwijl anderen in ons gezelschap liever " normale ribs" (denk de beertjes restaurants enzo) wilden.
yoroen 5 september 2011 | |
Goede atmosfeer, heerlijk eten, alleen de bediening had beter gekund. |
Erik Dekker 27 augustus 2011 | |
Prima tentje, lekkere spare-ribs en een gezellige sfeer!! |
Arno666 2 mei 2011 | |
Op een zaterdagavond met 8 man gegeten hier. Verschillende soorten vlees geproefd. Alle soorten vlees smaakte goed, behalve de spareibs. Hier zaten hele en halve peperkorrels op, dus bij iedere hap proefde je de peper. Dit kan toch niet echt de bedoeling zijn? Spareribs hebben we teruggegeven aan de bediening, maar kregen niets anders aangeboden...
rudino 20 november 2010 | |
lekker spareribs en soep in een vriendelijke sfeer, prima plek om bij te praten met vrienden |
LennyK 26 oktober 2009 | |
Het eten is hier altijd uitstekend, maar ik heb het idee dat de sfeer de laatste tijd een beetje achteruit gaat. Hoe dit komt weet ik niet, maar volgens mij is er een muur wit geverfd die eerst donker was, waardoor het een echte bruine kroeg leek. Maar after all blijft het eten super! Lekker vlees en goede frieten. |
Proever77834 26 april 2009 | |
Tijd niet gegeten in Granny's. De kwaliteit is wel achteruit gegaan. De porties waren kleiner!
Reef 4 april 2009 | |
Ik ga hier minstens een keer per maand spare-ribs eten. Zonder uitzondering zijn ze altijd lekker. De grill geeft net dat beetje extra smaak aan het vlees. Een aanrader voor iedereen die van goed en veel vlees houd. |
Geef zelf je mening over Granny's Grill