ivlievenoogen 19 mei 2012 | |
Wat een pareltje. goed gegeten, flinke en verse anti pasti, lekkere pompoen soep en prosecco, goede cappuccino. De bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam. En het uitzicht, tja conservatorium en mariaplaats, wat wil je nog meer. Kortom, zoals een café met eten zou moeten zijn. |
corinepauline 16 maart 2012 | |
Op vrijdagavond 2 maart hier gegeten. Een mooie schotel antipasti en echt heerlijke wijn. Je zit er lekker. Minpuntjes: de wijn is aan de prijs voor de eetcafe achtige setting; er zou een goedekopere dagwijn bij mogen zijn. Dat weerhoud je wat langer te blijen zitten. Niet leuk: de tl noodverlichting die naar binnen schijnt wat het geheel 's avonds de uitstraling van een frietkraam geeft. Maar kom toch een keer terug. |
OJ1981 23 november 2011 | |
Een maaltijdsoep met paddenstoelen gegeten, erg lekker! Mijn partner had minestronesoep net iets te veel maar op smaak. Prijsstelling meer dan prima en het meisje in de bediening super vriendelijk. Komen zeker terug. |
shjvp 7 november 2011 | |
Matige recensies lees ik over Caffe P. Ik wil hierbij toch ook een positief bericht achterlaten.
-Annie 9 oktober 2011 | |
Italiaanse sferen: Lekkere volbelegde broodjes, verse tomatensoep en goede koffie. Ideale plek voor een lekkere lunch. |
tom1234567 13 juli 2011 | |
sowieso een van de weinige terrassen in Utrecht waar je veel ZON hebt; toch wel een voorwaarde voor een terras... Heerlijke, eenvoudige Italiaanse gerechten voor een vriendelijke prijs. Hier plof je makkelijk even neer voor een 'snelle hap-plus' en een goede wijn |
Kas Culinair 2 mei 2011 | |
Over het algemeen ben ik nooit zo ontevreden en ben ik al zeker niet zo'n klager.
soepliefhebber 2 mei 2011 | |
Ik heb nooit een commentaar op een dining site achtergelaten, maar ik kon deze niet laten. Zo'n slechte soep (courgette & gorgonzola: dagsoep) heb ik nooit gegeten. Ugh! Vies! Waterig, zuur en voor 5.95 ook nog. Ik vroeg me af waarom het hier zo rustig was voor een lunchtijd... |
tinkerbel 15 maart 2011 | |
afgelopen zaterdag op het terras een heerlijk broodje Pollo gegeten. Een fijne dikke donkerbruine boterham met iets te droge kip wel voldoende salade en heerlijke saus met avocado. wat me vooral opviel was de zeer correcte bediening. Op het juiste moment aanwezig en niet opdringerig snel met afruimen en schoonmaken tafel. On-utrechts goed! Top ik kom terug en denk dat ik ook zeker een keer een diner zal nuttigen bij Cafe P. |
papazogoulo 1 augustus 2010 | |
Wat een slechte bediening zeg! Vergeet de helft, en niet allen bij onze tafel. Komen daarnaast met de verkeerde dingen aan en dit alles in een tempo van lik me vestje. Iest te drinken besteld voor het eten, dat kwam uiteindelijk na het eten... Tafel naast ons had wat vragen over de ingredienten vanwege allergieen, toen werd duidelijk dat men niet wist wat men aanbood. Echt waardeloos. Eten zelf was wel ok, maar duurde allemaal veel en veel te lang. Loop hier maak lekker voorbij |
Geef zelf je mening over Caffe P