marijke1234 31 januari 2012 | |
Ouderwetse Chinees met perfect eten! |
Beppy 20 juli 2011 | |
Wij hebben met 8 personen mijn moeder's 90ste verjaardag gevierd en het was super leuk, met extra aardigheden van het personeel.
LZ1974 9 augustus 2009 | |
Het is hier eigenlijk altijd keurig en goed, we kennen deze zaak al jaren, Raymond en zijn vrouw en 3 kinderen verwelkomen alle gasten altijd op de goede manier.
Proever45965 26 juli 2007 | |
wat een bagger restaurant is dit zeg!!! het begint al als je binnenkomt een gastvrouw die denkt dat je doof bent en zo hard praat dat heel de zaak weet hoe je heet. het eten is nou niet echt top nee heb op veel plaatsen pekingeend gegeten maar dit weet ik toch echt niet wat het was !!!zeker een eend uit het vijver verder op??bah bah nee hier kom ik en mijn kennissen nooit meer terug!!!! raad toch deze restaurant aan om snel een nieuwe kok en betere bediening aan te nemen. |
marsans 3 juni 2007 | |
Loempia\'s erg lekker |
Proever12533 26 december 2006 | |
Eerste kerstdag daar wat gerechten opgehaald,en direct na openen thuis in de grijze zak gestort.
Geef zelf je mening over Gouden Kroon