Leuke pannenkoeksaloon. In westernstijl ingericht. Prima pannenkoeken, normale prijzen voor bij een pannenkoekenhuis. Schoonmaak kan zeker als het druk is extra aandacht gebruiken, tafels en stoelen willen nog wel eens plakken. Personeel is jong, maar over het algemeen vriendelijk. Leuke speelhoek voor kinderen tot een jaar of 8.
Nu drie keer geweest met neefjes die de speelhoek geweldig vinden. De eerste keer met lood in mijn schoenen, maar wat bleek: Howdy's heeft verbazend lekkere pannenkoeken! Inderdaad geen vette hap en lekker gevuld (had een of andere groetenvariant). Zelfs met volkorenmeel te bestellen. Als je dan toch met kids uit eten moet, ga dan hier heen!
We zijn hier eerder geweest, omdat de kinderen van pannenkoeken houden namen we de drukte voor lief. Dit keer 's-middags 2e pinksterdag vooraf gebeld om te reserveren. Dat bleek voor 4 personen niet mogelijk, slechts vanaf 9 personen. Was ook niet nodig, want het zou erg rustig zijn. Toen we aankwamen was het een gekkenhuis waar de wachtenden op de gang en trap moesten wachten onder het genot van krijsende drukke verveelde kinderen. Dan maar zonder eten naar huis...
Howdys Pannenkoek Saloon doet zijn naam eer aan: prachtig restaurant, vriendelijk geprijsd, vertier voor kids, vlotte en vriendelijke bediening en bovenal: zeer uitgebreide kaart met heerlijke, goedgevulde pannenkoeken waar het vet voor de verandering eens NIET vanaf druipt! Aanrader!!!