demons 2 februari 2012 | |
Heerlijk eten, prachtige zaak en top bediening
mechteldkalt 11 januari 2012 | |
Wat een voortreffelijke, efficiente, viendelijke, allerte én klant vriendelijke bedening!!!!
linda329 21 juni 2011 | |
Heerlijk gegeten met een group collega's. Voor ieder wat wils. Omdat wij met een groep waren hebben wij de bediening gevraagd om gewoon maar van alles wat neer te zetten. Alles was lekker! |
muckie1971 12 juni 2011 | |
Heerlijk eten, prachtige zaak en gastvrije bediening |
jolandak 27 mei 2011 | |
Echt een heerlijk restaurant. Door de vriendelijke en attente bediening voelden wij ons gelijk welkom. De mooie inrichting geeft een aangename sfeer en het eten is echt uitstekend. Wij eten regelmatig in Japanse restaurants maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit! Wij komen graag terug om te genieten van de vele heerlijke gerechten en hapjes. Een topper ! |
Sarah75 14 januari 2011 | |
HEERLIJK eten en heerlijke ambiance en service. Absolute aanrader voor een avondje oosters tafelen!
jeroenhwijk 12 november 2010 | |
Zeer leuk restaurant, kom hier regelmatig. Constante kwaliteit, uitstekende service, heerlijk eten en leuke ambiance! Eigenlijk alles is lekker |
AteP 31 juli 2010 | |
Prima restaurant waar je heerlijk kan eten. De bediening is persoonlijk, vakkundig en uitermate gastvrij. |
collo 15 juni 2010 | |
Vanavond weer naar de Lotus Lounge! Ik verwacht zoals elke keer weer prima eten, vriendelijke mensen en een relaxte sfeer. Zin in! |
albertje heiden 11 december 2009 | |
Ik begrijp de meningen van de voorgangers niet goed. Dit restaurant heeft een matige keuken en dito bediening. Vandaag een diner daar genuttigd maar waren niet tevreden. Lange wachttijden en de gangen waren summier en weinig smaakvol. Harderwijk heeft betere eetgelegenheden. |
Geef zelf je mening over The Lotus Lounge