RFB 21 mei 2012 | |
Ook wij met 4 personen op vrijdagavond 18 mei het 7 gangen (Groupon) menu genoten. Van begin tot eind zijn wij alle vier dik tevreden over het menu op zich, de uitvoering, het tempo en daarbij kan niet onvermeld blijven de uiterst vriendelijke bediening. Mag dan door sommigen "niet verrassend" gevonden worden. Het gaat om drie dingen ; smaak, smaak en smaak! en ook die was uitstekend (uitschieters, de rouleau en bouillon!) Als het verrassend moet zijn is het wellicht een aanbeveling om eens a la carte te bestellen en dat te beoordelen op dit aspect in plaats van een "kortingsmenu". |
GM191 19 mei 2012 | |
Helemaal niet eens met: soepmeteenlepel. Ook wij waren vanavond met een grouponbon. We hebben heel goed gegeten. Oke de eerst 2 gangen waren niet verrassend, maar wel goed van kwaliteit. Daarna was het wel heel goed en "nieuw". De roulleau van kip was heerlijk, tomaten bouillon met gamba's, risotto, en hollands weide rund, was allemaal heerlijk!!! Zo lekker dat we het nagerecht hebben overgeslagen. Wel een goede espresso met madeleine. We hebben een heerlijke avond gehad met vriendelijke bediening!! |
clauwtje 11 mei 2012 | |
uitstekende service van de bedienig en een hele goede 1 mans keuken brigade,hebben heerlijk gegeten op woensdag 09-05-2012 heb niks te klagen mooie 7 gangen menu in 1 woord top |
soepmeteenvork 6 mei 2012 | |
Herman, het is hoog tijd dat er hier een beetje herrie in de keuken komt. Groupon deal 7 gangen menu viel tegen...jammer! Niet verrassend, en geen waar voor je geld.
wasabi1 2 april 2012 | |
Wij hebben enige tijd geleden hier gegeten en ik heb nog nooit zo goed gegeten. Daarnaast was de bediening erg aardig en geinteresseerd. Wij kwamen met een dinercheque die ofwel 100 Euro dekt of een 3 gangendiner dekt en ondanks dat wij dik over de 100 Euro heen zaten, werd er helemaal niet moeilijk gedaan toen wij toonden dat het ook stond voor 3 gangen. Topservice en echt een avond uit, |
GDV 27 maart 2012 | |
Misschien heeft het te maken met het feit dat we tijdens de restaurantweek zijn gegaan maar wij vonden het een enorme afknapper. De porties waren veel te klein (zelfs voor iemand die weinig eet) en niet goed op smaak. De wijn was wel lekker en de service erg goed. Maar voor de prijzen die je normaal moet betalen zou ik nooit terug gaan. Als je met een hongergevoel wegloopt uit een restaurant gaat er ergens iets mis zou ik zeggen... |
Siegfried 7 maart 2012 | |
Wij hebben een fantastische avond gehad!
rinusonja 2 maart 2012 | |
Nog niet eerder zo lekker gegeten en heerlijk genoten van een 7gangenmenu van fantastische smaakcombinaties. Supergezellig en bediening is top!!!! |
ocmer23 26 februari 2012 | |
Een mooie entourage en vriendelijk personeel. Superservice en geweldig eten. Mooie verrassende producten die de tong strelen en al je smaakpupillen raken. Genieten met een grote G! |
douanita 12 februari 2012 | |
voor het eerst in De Engel,goede indruk gemaakt, mooi menu, gerechten hoog op smaak, hele mooie wijnen, goede bediening, gezellig knus restaurant, past echt in Rotterdam |
Geef zelf je mening over De Engel